Nejprodávanější Kniha - duben 2020
všeobecné a ostatní

Od chaosu k harmonii - 11%
Kniha kombinuje základy staré moudrosti kabaly s nejnovějšími poznatky vědy, takže představuje jakýsi kompletní vzorec života. Kabala, to je moudrost, jež podporuje jednotu a celistvost a potlačuje rostoucí egoismus každého z lidí...
všeobecné a ostatní

Od chaosu k harmonii

214 Kč
190 Kč
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - 12%
Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů).
všeobecné a ostatní

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů

129 Kč
114 Kč
Léčivé rostliny 1. - jejich vlastnosti, účinky a použití - 11%
(1x)
První část trojdílné práce Léčivé rostliny - jejich vlastnosti, účinky a použití vybral autor byliny, které mají v Čechách a na Moravě dlouhou tradici a jsou stále používány.
všeobecné a ostatní

Léčivé rostliny 1. - jejich vlastnosti, účinky a použití

314 Kč
279 Kč
Tajemství krve II. - 11%
Nové pohledy na krevní skupiny a druhy, jejich vztahy k naší výživě Navazuje na první díl Tajemství krve; proto v prvé řadě rozšiřuje a doplňuje informace, jež byly uvedeny v předchozí knize.
všeobecné a ostatní

Tajemství krve II.

198 Kč
176 Kč
Ájurvéda - 11%
Tato kniha přináší srozumitelně a jednoduše popsané základy ájurvédské medicíny, která si získává popularitu na celém světě.
všeobecné a ostatní

Ájurvéda

296 Kč
263 Kč
Dynamická chůze - 11%
Odvěká touha lidí po zdraví svedla lidstvo na scestí. Čím vyspělejší společnost, tím více nemocných.
všeobecné a ostatní

Dynamická chůze

268 Kč
238 Kč
Logopedie - 14%
Komunikace představuje jednu z nejdůležitějších lidských schopností. K tomu, aby člověk s ostatními lidmi mohl komunikovat, potřebuje dobře rozvinutou komunikační schopnost. Její narušení jsou mnohdy překážkou v edukaci a socializaci jedince.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Logopedie

306 Kč
263 Kč
Na špičce ledovce - 11%
(1x)
Jak nepropadnout závislosti, tak by mohl znít podtitul autobiografické knihy, která nabízí nejen vlastní příběh, ale i odborné rady, jak se alkoholu postavit.
všeobecné a ostatní

Na špičce ledovce

179 Kč
159 Kč
Rady bylináře Pavla 2. - 11%
Rady bylináře Pavla patří do zlatého fondu české fytoterapie. Jejich druhé pokračování, které vychází téměř patnáct let po vydání první knihy, obsahuje nejlepší recepty, které autor za tuto dobu shromáždil.
všeobecné a ostatní

Rady bylináře Pavla 2.

206 Kč
183 Kč
Mantra jóga - 11%
Toto vpravdě nadčasové dílo jógové literatury z pera pravděpodobně nejvlivnějšího gurua 20. století Svámího Šivánandy z Rišikéše představuje vyčerpávající soudobý komentář k džapa józe neboli opakování Božích jmen.
všeobecné a ostatní

Mantra jóga

178 Kč
158 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 143 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 > >>