Nejprodávanější Kniha - duben 2020
Afrika

Za oponou války - 11%
(4x)
Jakub Szántó v knize přibližuje své dramatické zážitky z frontových linií, míst teroristických útoků i státních převratů a revolucí, které během své kariéry televizního novináře v uplynulých dvou dekádách natáčel.
Afrika
Ukázky

Za oponou války

268 Kč
238 Kč
Z Etiopie a odjinud
(1x)

Odjinud: Z Etiopie, Sardinie, Moravy, Bruselu.

Co tyto čtyři destinace mají společného? Zjištění, že lidé jsou všude na světě v podstatě stejní. Záleží jim na stejných věcech. Lpějí na své zemi, na své kultuře. Především však žijí ve světě, jehož dějiny a příběhy jsou propojeny... Dnes ještě mnohem více než v minulosti.

Afrika

Z Etiopie a odjinud

134 Kč
Tanzanie - stručná historie států - 11%
Kniha o tanzanské historii, nenahrazuje podrobnou akademickou syntézu. Snaží se nicméně českému čtenáři prezentovat alespoň základní sumu historických faktů.
Afrika

Tanzanie - stručná historie států

171 Kč
152 Kč
Československo a francouzská Afrika 1948–1968 - 11%
(1x)
Na základě mnohaletého výzkumu v českých i francouzských archivech autor podrobně vykresluje podporu komunistického Československa národněosvobozeneckým hnutím ve francouzských koloniích.
Afrika

Československo a francouzská Afrika 1948–1968

261 Kč
232 Kč
Histronauti - Egyptské dobrodružství - 11%
Historie nikdy nebyla tak zajímavá. Vzrušující kombinace poznávání a zábavných aktivit!
Afrika

Histronauti - Egyptské dobrodružství

179 Kč
159 Kč
Válka pod Kilimandžárem - 11%
Drsná a krutá africká bojiště 1. světové války, kde hrstka německých vojáků a osadníků spolu s několika stovkami domorodých ascariů čelili formou guerillového boje několikanásobné přesile koloniálních vojsk Britů a jejich dohodových spojenců.
Afrika

Válka pod Kilimandžárem

449 Kč
399 Kč
Jak jsem nezemřel v Africe - 11%
Knížka Jak jsem nezemřel v Africe je pravdivé líčení jedné z autorových dobrodružných cest, která se vinou bezpříkladné nekázně proměnila z běžné výpravy na poměrně dramatický boj o záchranu zdraví a života.
Afrika

Jak jsem nezemřel v Africe

224 Kč
199 Kč
Kambodža - Lonely Planet
Návštěvníci tohoto podmanivého království budou okouzleni a ohromeni. V Kambodži se setkává starobylý a moderní svět a společně vytvářejí autentické dobrodružství.
Afrika

Kambodža - Lonely Planet

269 Kč
Masajové krev a mlíko - 11%
Masajové krev a mlíko je literární cestopis bohatý nejen popsanými zážitky a informacemi, ale obsahuje i spoustu černobílých fotografií a barevných na křídovém papíře, které mají nezastupitelnou svědeckou hodnotu.
Afrika

Masajové krev a mlíko

243 Kč
216 Kč
Sabaloka a Šestý nilský katarakt
(1x)
Svědectví o setkávání čtyř Čechů s krajinou, minulostí a současností Súdánu, exotické a v Česku málo známé africké země.
Afrika

Sabaloka a Šestý nilský katarakt

83 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 13 položek
1 2 > >>