Nejprodávanější tituly - duben 2020
magie

Magie ve středověku - 6%
(3x)
Autor ve své nejvýznamnější práci sleduje vývoj magie od jejích předkřesťanských kořenů, přes její křesťansko-pohanskou podobu v období vrcholného a pozdního středověku až po její okultistické vyústění v 15. a 16. století.
magie

Magie ve středověku

253 Kč
238 Kč
Velká učebnice čarodějnictví a magie - 11%
Magie přitahuje stále více lidí po celém světě.
magie

Velká učebnice čarodějnictví a magie

323 Kč
287 Kč
Totemová zvířata - 11%
Probuďte v sobě neutuchající úžas nad světem a celou přírodou. Mnoho pradávných mýtů a příběhů vypráví o magickém časoprostoru, kdy nebylo hranic mezi lidstvem a zvířaty.
magie

Totemová zvířata

358 Kč
318 Kč
Kulty stínu - 11%
Kulty stínu zkoumají téměř neznámé stránky okultismu, jež byly často a mylně spojovány s negativními a senzačními fenomény takzvané „černé magie“.
magie

Kulty stínu

243 Kč
216 Kč
Sexual Mysteries - 11%
Kniha "Sexual Mysteries" obsahuje obě známé studie Pierra de Lasenic o sexuální magii. Nový anglický překlad zahajuje ediční řadu, která otevře poklad českého hermetismu světové veřejnosti.
magie

Sexual Mysteries

405 Kč
360 Kč
Bílá magie - 11%
Tato kniha je určena těm, které zaujaly Rituály bílé magie, jež podávají rozsáhlé odkazy na magické práce, a kteří se chtějí svými znalostmi a schopnostmi sami účastnit na „díle stvoření“ – na uzdravování naší nemocné země.
magie

Bílá magie

268 Kč
238 Kč
Živlová magie - 11%
Krátké shrnutí živlové teorie s důrazem na pratickou aplikaci. Jednotlivé živly a cvičení k nim, co přinese rovnováha živlů a jak ji pocítíme. Základy rituální praxe se živly. Využití živlů pro osobní růst i pro ovlivnění vnějších okolností.
magie

Živlová magie

144 Kč
128 Kč
Kniha kouzel - 11%
Kouzlení a čarování pozvolna vstoupilo do našich životů a nejedna moderní žena i nejeden úspěšný muž napomáhají příznivému průběhu svého žití kouzly. Ale jak to vlastně funguje?
magie

Kniha kouzel

169 Kč
150 Kč
Magická místa České republiky - 20%
(2x)
Kde jsou v České republice místa, kterým je lepší se vyhnout? Známý autor uvádí mnohá překvapivá fakta i hypotézy opřené o moderní vědecké poznatky.
magie
Ukázky

Magická místa České republiky

149 Kč
119 Kč
Kompletní kniha kadidel, olejů & lektvarů - 11%
Tento magický receptář seznamuje s prastarými návody na přípravu magických olejů, kadidel, odvarů, bylinných koupelí, solí, rituálních mýdel, talismanů, ale i tinktur a inkoustů, jež vám pomohou proměňovat obyčejný život v opravdu kouzelný prožitek.
magie

Kompletní kniha kadidel, olejů & lektvarů

349 Kč
310 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 11 položek
1 2 > >>