Nejprodávanější tituly - duben 2020
předškoláci

Objevujeme svět! Farma - 11%
Objevovat svět na farmě s tímto leporelem pro nejmenší děti od jednoho roku je tak zábavné! Pevné stránky s pohyblivými prvky procvičí i jemnou motoriku.
předškoláci

Objevujeme svět! Farma

224 Kč
199 Kč
U stolu - pro děti od 1-3 let - 11%
V této knížce děti najdou jednoduché barevné kresbičky některých potravin a věcí, které mohou vidět kolem sebe při jídle, a naučí se je pojmenovávat.
předškoláci

U stolu - pro děti od 1-3 let

62 Kč
55 Kč
Vlaky světa - Podívej se pod okénko - 11%
Seznam se díky této encyklopedické knížce, mající více než 60 odklápěcích okének, s různými typy vlaku. Prozkoumej je a zjisti něco nového!
předškoláci

Vlaky světa - Podívej se pod okénko

314 Kč
279 Kč
Hádám, hádáš, hádáme - 11%
Kniha veršovaných hádanek pro děti ve věku 3 až 7 let je doprovázena vtipnými barevnými ilustracemi. V šesti kapitolách najdeme témata: zvířata, ovoce a zelenina, dopravní prostředky, naše tělo a oblečení, věci kolem nás a rostliny.
předškoláci

Hádám, hádáš, hádáme

251 Kč
223 Kč
Jak to žije na stavbě - 11%
(2x)
oto dětské leporelo je určeno pro děti od jednoho roku. Má pevné stránky s posuvnými a otočnými prvky, a tak si malý stavbař při prohlížení knížky současně procvičí jemnou motoriku – může na jednotlivých stránkách posouvat, tahat, otáčet.
předškoláci

Jak to žije na stavbě

224 Kč
199 Kč
Kde rostou peníze? - 11%
Knížka, doprovázena třiceti ilustracemi, přináší víc než rámcovou orientaci ve světě peněz. Děti se z ní dozví i to, proč je hloupé někomu závidět a že v životě existuje spousta důležitých věcí, které se za žádné peníze koupit nedají.
předškoláci

Kde rostou peníze?

179 Kč
159 Kč
Logopedické hádanky - 11%
Hádanky ve formě veršů jsou určeny k upevňování výslovnosti českých hlásek a současně rozvíjejí u dětí smysl pro rým, rytmus a jazykový cit.
předškoláci

Logopedické hádanky

224 Kč
199 Kč
Pro nejmenší - Zábava pro chlapečky se samolepkami - 11%
Spoj tečky ve směru šipek a dokonči obrázky. Najdi podobné ptáčky a spoj je čarami. Nalep samolepky tak, aby se cestující dívali ve směru letu. Nalep samolepky v naznačeném barevném pořadí...
předškoláci

Pro nejmenší - Zábava pro chlapečky se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Bambulka v zemi skřítků - 20%
(9x)
Druhý příběh Bambulky. Tentokrát se o prázdninách dostane až do země malých lidiček, kde pomůže skřítkovi Merlíkovi zachránit zemi před zlými skřety.
předškoláci
Ukázky

Bambulka v zemi skřítků

89 Kč
71 Kč
Obrázkové básničky
Místo rýmu – obrázky. Čteme si spolu. Kousek já, kousek ty. Já přečtu písmenka a ty obrázek – tak, aby se to pěkně rýmovalo.Veselá knížka rozvíjí slovní zásobu a jazykový cit.
předškoláci

Obrázkové básničky

224 Kč
Zobrazuji 191 - 200 z 205 položek
<< < 1 .. 18 19 20 21 > >>