Nejprodávanější Kniha - duben 2020
detektivky

Krev není voda - 11%
Ve stínu bouřlivých událostí byl celkem nenápadně a bez povšimnutí spáchán poslední federální zločin, který mohlo Krauzovo oddělení vražd legálně vyšetřovat – poté si slovenští a čeští policisté hráli už každý na vlastním písečku.
detektivky

Krev není voda

269 Kč
239 Kč
Lovec zabiják
Po bombovém útoku sebevražedného atentátníka v centrálním Londýně naverbují hrdinu od SAS Dannyho Blacka do odvetného vražedného komanda, řízeného spojenými silami MI5, MI6 a CIA, které dostane za úkol vypátrat a zlikvidovat teroristické buňky.
detektivky

Lovec zabiják

179 Kč
Svatý příkaz - 34%
(1x)
Nejnovější Quirkův případ se otvírá v Dublinu v okamžiku, kdy noviny jsou cenzurovány, společenské konvence jsou přísně definovány a zločiny tutlány. Proč? V padesátých letech 20. století v Irsku katolická církev ovládala životy všech obyvatel.
detektivky

Svatý příkaz

223 Kč
148 Kč
Tma - 11%
(4x)
Na Štědrý den objeví Christine Steinmeyerová, rozhlasová moderátorka z Toulouse, ve své poštovní schránce dopis od ženy, která v něm oznamuje svou sebevraždu. Christine je přesvědčená, že se dopis dostal do její schránky omylem. Chyba? Hoax?
detektivky

Tma

404 Kč
359 Kč
Vina soudce Brennera
(1x)
Soudce Brenner neváhá, nepochybuje. Jeho rozsudky jsou neotřesitelné. Obsahují podstatnou substanci spravedlnosti – čisté soudcovo svědomí.
detektivky

Vina soudce Brennera

53 Kč
Zrcadlové peklo - 11%
(2x)
Kniha šesti povídkami a jednou novelou představuje rozmanitou tvorbu Edogawy Rampa (1894–1965), zakladatele japonské varianty detektivního žánru.
detektivky
Ukázky

Zrcadlové peklo

358 Kč
318 Kč
Bestie - 11%
(3x)
Detektivní román Bestie se odehrává po velkých společenských změnách, přesněji po sametové revoluci a následné amnestii v roce 1990, po níž se na svobodu dostává mnoho nenapravitelných zločinců.
detektivky

Bestie

269 Kč
239 Kč
Marco - 11%
(3x)

Pátý případ oddělení Q Milovníci díla Jussiho Adlera- -Olsena se mohou těšit na posílení řad vyšetřovatelského týmu o další zajímavou postavu…

detektivky

Marco

269 Kč
239 Kč
Muž z ostrova Lewis - 11%
(9x)
Muž beze jména. Muž bez paměti. Muž, který nemá na výběr. V rašeliništi na ostrově Lewis je nalezeno dokonale zachované tělo mladého muže, které nese stopy bodných ran. Nejde o oběť rituální vraždy před stovkami let, ale o zločin z nedávné minulosti.
detektivky
Ukázky

Muž z ostrova Lewis

206 Kč
183 Kč
Proces se soudci Alvina Karra
(1x)

Herec Alvin Karr možná zavraždil svou ženu, invalidní Ruttu. Tato zatím neprokázaná událost svedla do soudní síně tři soudce, žalobce, obhájce, zapisovatelku a samozřejmě obžalovaného Alvina Karra.

detektivky

Proces se soudci Alvina Karra

53 Kč
Zobrazuji 221 - 230 z 247 položek
<< < 1 .. 21 22 23 24 25 > >>