Nejprodávanější e-knihy - duben 2020
společenské vědy

No Future - 20%
Připravujeme děti na svět, který nenávratně zmizel. Vezeme děti na parním stroji do virtuální reality a tvrdíme jim, že je to pro ně prospěšné. Tato kniha tvrdí opak.
společenské vědy
Ukázky

No Future

178 Kč
142 Kč
Síla mýtu - 20%
Knižní přepis proslulého šestihodinového cyklu rozhovorů amerického antropologa, religionisty a filozofa Josepha Campbella (1904-1987) s moderátorem Billem Moyersem, v zasvěcených sondách do nejrůznějších kultur, civilizací a náboženství.
společenské vědy
Ukázky

Síla mýtu

238 Kč
190 Kč
Kritické myšlení - 20%
Publikace je věnována kritickému myšlení a kognitivním zkreslením. Kritické myšlení je jednou z nejpotřebnějších dovedností pro 21. století, ale zároveň je jednou z dovedností, která ve výuce na všech stupních škol nejvíce chybí.
společenské vědy
Ukázky

Kritické myšlení

69 Kč
55 Kč
Druhá derivace touhy I - 20%
(1x)
Úvahy ekonoma Tomáše Sedláčka se ohlíží za událostmi nabitým desetiletím. Jedná se o jednu z nejdelších a nejsouvislejších sérií úvah v českém teritoriu, která ukazuje autorovu názorovou integritu a pestrost myšlenek...
společenské vědy
Ukázky

Druhá derivace touhy I

168 Kč
134 Kč
Černobyl 01:23:40 - 20%

3,6 rentgenu není žádná hrůza... Prožijte příběh nejhorší jaderné havárie v dějinách lidstva v unikátním propojení faktografie a cestopisu. Vydejte se s Andrewem do opuštěné Pripjati a do Černobylské jaderné elektrárny a buďte svědky neuvěřitelného příběhu plného nešťastných událostí, mlžení, zapírání, arogance, zbytečného utrpení, ale i neobyčejného hrdinství a sebeobětování těch, kteří následky katastrofy likvidovali.

společenské vědy
Ukázky

Černobyl 01:23:40

279 Kč
223 Kč
Rozhovory na hraně zítřka - 20%
Kniha obsahuje osmnáct podnětných rozhovorů s výraznými osobnostmi českého veřejného života o budoucnosti člověka, společnosti a planety. Zpovídáni byli odborníci a profesionálové napříč obory, kteří se zamýšleli nad možnou podobou našich zítřků.
společenské vědy
Ukázky

Rozhovory na hraně zítřka

178 Kč
142 Kč
„Pojď s námi budovat pohraničí!“ - 20%

Práce německého historika Andrease Wiedemanna mapuje druhou a méně známou část procesu, při kterém došlo k vůbec největším přesunům obyvatelstva v českých zemích v historii – celkem se vyhnání a znovuosídlování bezprostředně týkalo pěti milionů lidí

společenské vědy
Ukázky

„Pojď s námi budovat pohraničí!“

224 Kč
179 Kč
Co je nového v umělé inteligenci - 20%
Roboti, drony a různý software se z laboratoří přesouvají do běžného života. Již dnes řeší automatizované systémy řadu úkolů lépe než lidé, ale také dělají z lidského hlediska nepředstavitelné chyby. Sebere nám umělá inteligence práci?
společenské vědy
Ukázky

Co je nového v umělé inteligenci

160 Kč
128 Kč
Sestup k bohyni - 20%
(1x)
Psycholožka Sylvia Brinton Perera ve své knize ukazuje, jak mohou dnes ženy znovu nalézt potlačené aspekty archetypického ženství a vydat se tak na cestu k vnitřní svobodě a celistvosti.
společenské vědy
Ukázky

Sestup k bohyni

169 Kč
135 Kč
Protože bloudíme, je o čem mluvit - 20%
(1x)

Rozhovor se špičkovým onkologem, který zasvětil život léčbě rakoviny Český lékař, politik a emeritní ředitel Masarykova onkologického ústavu Jan Žaloudík je expertem na boj s rakovinou. Celý život zasvětil hledání vhodného druhu léčby pro konkrétní pacienty a možností, jak lépe zajistit onkologickou péči a prevenci pro všechny.

společenské vědy
Ukázky

Protože bloudíme, je o čem mluvit

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 166 položek
<< < 1 2 3 4 .. 17 > >>