Nejprodávanější e-knihy - duben 2020
společenské vědy

Kdo vládne světu? - 20%
Nejnovější kniha intelektuála, filozofa a aktivisty Noama Chomského přináší důkladnou kritickou analýzu současné mezinárodní situace.
společenské vědy
Ukázky

Kdo vládne světu?

270 Kč
216 Kč
Proč se lidé zabíjejí - 20%
(1x)
Evoluční biolog Jan Zrzavý ukazuje, jak se genetické i ekologické vztahy mezi lidmi podílejí na naší ochotě vraždit i na riziku, že budeme zavražděni.
společenské vědy
Ukázky

Proč se lidé zabíjejí

89 Kč
71 Kč
Kdo chytá v síti - 20%
(4x)

Dokumentární kniha o zneužívání dětí na internetu Internet je jediné místo, které neodděluje svět dětí a dospělých. Režiséři Vít Klusák a Barbora Chalupová založili na internetové seznamce fiktivní profily tří dvanáctiletých dívek jako výchozí bod výbušného dokumentu o internetových predátorech V síti.

společenské vědy
Ukázky

Kdo chytá v síti

249 Kč
199 Kč
Česká cesta ke svobodě - 20%
Kniha je pokusem o odpovědi na otázky týkající se nejen 17. listopadu 1989, ale také historických souvislostí, které tomuto dějinnému okamžiku předcházely.
společenské vědy
Ukázky

Česká cesta ke svobodě

249 Kč
199 Kč
Feministky nenosí růžovou a jiné lži - 20%
(2x)

Inspirativní sbírka esejí známých žen, pro které feminismus něco znamená  Feminismus. Dnes hodně diskutované téma. Co ale vlastně toto slovo na F znamená? Známé ženy ukazují svoji vlastní cestu k osobnímu chápání feminismu.

společenské vědy
Ukázky

Feministky nenosí růžovou a jiné lži

279 Kč
223 Kč
Co je nového v právu - 20%

Jaká práva má umělá inteligence? Pravidla přijatá dnes se zítra stávají zastaralými. Jak právo reaguje na dynamiku současného světa? Jak se staví k novým technologiím, které vychází z umělé inteligence a sběru velkého množství dat?

společenské vědy
Ukázky

Co je nového v právu

160 Kč
128 Kč
100 x Václav Havel - 20%
100 slavných i méně známých, ale důležitých výroků Václava Havla. Vět, které vstoupily do dějin a o kterých má smysl přemýšlet i dnes. Čítanka Havlových výroků s komentářem a výkladem, která Václava Havla přibližuje dnešním čtenářům…
společenské vědy
Ukázky

100 x Václav Havel

159 Kč
127 Kč
Digitální minimalismus - 20%
(2x)
Digitální minimalisté jsou spokojení lidé, kteří nezažívají strach, že jim v online světě něco utíká.
společenské vědy
Ukázky

Digitální minimalismus

195 Kč
156 Kč
Návrat ruského Leviathana - 20%
(3x)
Kniha esejů Návrat ruského Leviathana, napsaná s bravurou, hloubkou, ale i sžíravou ironií, se snaží postihnout a analyzovat současný vývoj ruské společnosti a jejího politického režimu.
společenské vědy
Ukázky

Návrat ruského Leviathana

239 Kč
191 Kč
Nová moc - 20%

Vítejte ve světě nové moci. Jeremy Heimans a Henry Timms popisují největší příběhy naší doby – vzestup megaplatforem jako Facebook a Uber, nečekaná vítězství Obamy a Trumpa či náhlý vznik hnutí MeToo...

společenské vědy
Ukázky

Nová moc

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 166 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 17 > >>