Nejprodávanější Kniha - duben 2020
hudba

Dějiny opery. Posledních 400  let.
(2x)

Dějiny opery zasvěceně rozebírají mnohá díla největších skladatelů, od Monteverdiho a Händela přes Mozarta a Verdiho až po Wagnera, Strausse, Pucciniho, Berga či Brittena.

hudba

Dějiny opery. Posledních 400 let.

898 Kč
Who The Fuck Is David Koller?
Unikátní knižní rozhovor básníka Milana Ohniska s legendárním českým rockerem Davidem Kollerem — zpěvákem, bubeníkem, lídrem kapely Lucie, ale taky neúnavným bojovníkem proti komunistům a zkorumpovaným politikům.
hudba
Ukázky

Who The Fuck Is David Koller?

269 Kč
Bez ohňů je underground
(1x)
Třetí vydání rozhovoru o historii nejvýraznější undergroundové skupiny - Plastic People of the Universe, od jejího založení po americké turné v roce 1999. S předmluvou Ivana M. Jirouse a doslovem Vráti Brabence. Historie kapely v letech 1990-2001.
hudba

Bez ohňů je underground

268 Kč
Šuplík plný Zappy - 70%
(1x)

Rozšířené vydání legendární knihy Petra Dorůžky po téměř dvaceti letech! Invenčně psaná umělecká biografie amerického hudebníka přibližuje a komentuje jeho tvorbu a názory. Doplněno o nové kapitoly. Bohatý fotografický doprovod, seznam literatury.

hudba

Šuplík plný Zappy

269 Kč
80 Kč
Muzikál expres
Přední český odborník na hudební divadlo a muzikály ve své knize popisuje příběh 37 nejslavnějších muzikálů světa a přibližuje osobnosti nejznámějších muzikáových tvůrců. Texty doplňuje množství fotografií.
hudba

Muzikál expres

539 Kč
... se nezblázni
Kniha autorských písňových textů a krátkých veršovaných reflexí veřejného života naší společnosti.
hudba

... se nezblázni

152 Kč
Bohemian Jazz Guitars Tribute: Neznámý příběh československých jazzových kytar
Publikace přibližuje historický kontext výroby jazzových kytar na západě Čech, představuje životní osudy nejvýznamnějších výrobců a prezentuje průřez jejich produkcí z let 1932-1965.
hudba

Bohemian Jazz Guitars Tribute: Neznámý příběh československých jazzových kytar

1 494 Kč
Karel Gott
Karel Gott za téměř šedesát let své mimořádné kariéry poznal jak chutná sláva, obdiv, nevšední popularita a všeobecné uznání.
hudba

Karel Gott

269 Kč
Karel žije dál...
Autoři knihy, která vznikala od roku 2016, vidí Karla Gotta také jako muže velice interesantního, opravdového gentlemana, člověka pracovitého a zásadového a veskrze slušného.Představují ho zejména prostřednictvím vzpomínek a zážitků jeho přátel.
hudba

Karel žije dál...

314 Kč
Unknown Pleasures -  Pohled do nitra Joy Division
(1x)
Jak vznikla skupina Warsaw Pakt a proč se přejmenovala na Joy Division, jaké byly další koncerty a co zapříčinilo smrt Iana Curtise.
hudba

Unknown Pleasures - Pohled do nitra Joy Division

449 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 53 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>