Nejprodávanější e-knihy - duben 2020
neobyčejné osudy

Holka ze sekáče - 20%
(1x)

Už v břiše jsem věděla, že něco není v pořádku. Nejsem žádná holka, která prodává oblečení v second handu. Jsem holka, kterou vlastní mamka nechala napospas v porodnici. Rozhodla jsem se vyprávět svůj příběh o tom, jaký to je být adoptovaným dítětem, teenagerem bez biologických rodičů a dospělým, co se s tím vším musí nějak vyrovnat.

neobyčejné osudy
Ukázky

Holka ze sekáče

249 Kč
199 Kč
Rozhovory přes rozbouřené doby - 0%
Kniha dvanácti rozhovorů s významnými osobnostmi politického a kulturního života předkládá reflexi „prostoru svobody“ v současné české společnosti.
neobyčejné osudy
Ukázky

Rozhovory přes rozbouřené doby

239 Kč
238 Kč
Já, doktor(in) - 20%
(2x)

Jak lékaři přicházejí o iluze Žít v cizině znamená boj, tvrdou dřinu, samotu i odvahu. Člověk se musí vzdát spousty věcí a obětovat se pro druhé. Své o tom ví i Kateřina Karolová, vítězka ankety Žena roku 2018. Tři roky pracovala jako dětská lékařka v německé nemocnici a své zkušenosti popsala v blogu, který byl čtenáři idnes.cz zvolen v roce 2018 nejlepším Nováčkem roku. Výběr z něj najdete v této knize.

neobyčejné osudy
Ukázky

Já, doktor(in)

209 Kč
167 Kč
Čurda z hlíny - 20%
(1x)
Tři dokupovídky nejsou historickou studií, ale živým a čtivým portrétem několika temných postav.
neobyčejné osudy
Ukázky

Čurda z hlíny

199 Kč
159 Kč
Můj boj 1: Smrt v rodině - 20%
(2x)
Přímočarý, upřímný a poctivý – ale také gigantický, kontroverzní a provokativní: těmito přívlastky (a ještě mnoha dalšími) je označován autobiografický román Můj boj (v originále Min kamp), který se kritika i média nebály prohlásit za literární událost 21. století a který ze svého autora...
neobyčejné osudy
Ukázky

Můj boj 1: Smrt v rodině

249 Kč
199 Kč
Děti, které přežily Mengeleho - 20%
(3x)
Evě Mozes bylo deset let, když byla se svou rodinou poslána do Osvětimi. Zatímco její rodiče a dvě starší sestry byli posláni do plynových komor, Evu a její dvojče Miriam si vybral coby pokusné objekty muž, který byl znám jako Anděl smrti.
neobyčejné osudy
Ukázky

Děti, které přežily Mengeleho

237 Kč
190 Kč
Vladimíra Čerepková - 20%
(2x)
Netradiční biografie propojuje vzpomínky pamětníků s dokumenty z pasťáků, soudů, léčeben. Součástí je rozhovor s básnířkou, který se uskutečnil rok před její smrtí. Vzniká tak detektivka života, kde o tom, kdo byla V. Čerepková, rozhodne sám čtenář.
neobyčejné osudy
Ukázky

Vladimíra Čerepková

248 Kč
198 Kč
Bratrstvo tajných hrobů - 20%
Kniha vyprávění a vzpomínek plk. Valeriána zachycuje dvacet různých případů, členěných do tématických kapitol. Jako příslovečná červená nit jimi prochází kariérní a profesní vzestup kriminalisty, od typického začátečníka, až po šéfování "mordpartě".
neobyčejné osudy
Ukázky

Bratrstvo tajných hrobů

99 Kč
79 Kč
Duše na kari - 20%
(3x)

Tři týdny v sestavě pestřejší než směs koření kari Nejlepším způsobem, jak poznat ajurvédu v praxi, je vydat se přímo do Indie. Autorka deníku chtěla dopřát očistu svému tělu, mysli i duši. To ale netušila, na koho tam narazí…

neobyčejné osudy
Ukázky

Duše na kari

199 Kč
159 Kč
Jen jsme šli kolem - 20%
Kniha Jen jsme šli kolem je výběrem inspirativních rozhovorů s významnými osobnostmi, mistry svých oborů, kteří v ní bilancují své životy a reflektují svou dobu. Řada z nich už nežije, jejich příběhy jsou ale natolik silné, že by byla škoda se o ně nepodělit.
neobyčejné osudy
Ukázky

Jen jsme šli kolem

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 64 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>