Nejprodávanější e-knihy - duben 2020
neobyčejné osudy

Ženy, které mi nedají spát - 20%
(1x)

Originální průvodce málo známými osudy odvážných cestovatelek, nadaných spisovatelek a vášnivých umělkyň Mia je svobodná čtyřicátnice, bydlí v podkroví u svých rodičů a noci tráví přemýšlením o ženách, které se zapsaly do historie touhou žít po svém. Staly se z nich neohrožené badatelky, nadané spisovatelky a vášnivé malířky.

neobyčejné osudy
Ukázky

Ženy, které mi nedají spát

249 Kč
199 Kč
Děti holocaustu - 20%
Skutečné příběhy „dětí holocaustu“ představují strhující životní osudy devíti židovských dětí, které musely přežít hrůzy holocaustu po celé Evropě.
neobyčejné osudy
Ukázky

Děti holocaustu

254 Kč
203 Kč
Doktor vězeňských věd - 20%
(1x)
Žije totiž s přesvědčením, že po světě zkrátka chodí lidé, jejichž jediným úkolem zde na zemi je škodit. Jiří Stránský se ale nedá otrávit nikým a ničím – na to si toho prožil už dost. Lágr v padesátých letech, další vězení v letech sedmdesátých, po revoluci neustálý tlak, aby konečně vstoupil do politiky… Nikdy to neudělal.
neobyčejné osudy
Ukázky

Doktor vězeňských věd

179 Kč
143 Kč
Každému jeho Izrael - 20%
Autorka, jejíž otec byl Žid, vypráví pozoruhodné příběhy tří reálných lidí, kteří byli Židé, narodili se a kus svého života prožili v bývalém Československu, a všichni z něj odešli. Do jejich životů fatálně zasáhla druhá světová válka a v jejich další životní cestě významnou roli sehrál Izrael.
neobyčejné osudy
Ukázky

Každému jeho Izrael

199 Kč
159 Kč
Václav Malý: rozhovory - 20%
Václav Malý se většině z nás propojuje s rokem 1989, s jeho první otevřenou modlitbou na rozlehlé Letenské pláni a s naprosto nekompromisními postoji v době totality. Jenže v poslední době jako by o něm bylo slyšet méně.
neobyčejné osudy
Ukázky

Václav Malý: rozhovory

189 Kč
151 Kč
Bude to bolet, doktore? - 20%
(4x)
Tuto knihu užívejte 3x denně. Smích léčí!
neobyčejné osudy
Ukázky

Bude to bolet, doktore?

198 Kč
158 Kč
Ella & Kandinský - 20%
(1x)
Během malování na bavorském horském úbočí se mladá Gabriele (Ella) Münterová zamiluje do svého ženatého učitele Vasilije Kandinského.
neobyčejné osudy
Ukázky

Ella & Kandinský

254 Kč
203 Kč
Odložený život - 20%
(1x)
Biografie pražské rodačky Dity Krausové (nar. 1929), která prošla Terezínem, Osvětimí a Bergen-Belsenem. Ve své biografii popisuje dětství v Praze, vzpomíná na rodiče a kamarády. V listopadu 1942 přišlo předvolání do transportu a rodina putovala nejprve do Terezína a pak do Osvětimi.
neobyčejné osudy
Ukázky

Odložený život

249 Kč
199 Kč
100 x TGM - 20%
(1x)
100 moudrých i vtipných, slavných i neznámých, ale vždy zajímavých výroků T. G. Masaryka, které mohou být užitečné a posloužit k zamyšlení i v současnosti. Malá čítanka Masarykových výroků s komentářem a výkladem, která TGM přibližuje dnešním čtenářům.
neobyčejné osudy
Ukázky

100 x TGM

140 Kč
112 Kč
Sama mezi Indiány - 20%
(5x)
Tato kniha je vzrušujícím, úchvatným i jímavým příběhem dívky, která prožila dvacet dva let v daleké Amazonii, uprostřed jednoho z posledních přírodních národů. Bělošky, která byla jako dítě v roce 1937 unesena indiány.
neobyčejné osudy
Ukázky

Sama mezi Indiány

248 Kč
198 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 64 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>