Nejprodávanější tituly - duben 2020
pop

Úplně levej
Druhé album pojmenoval Pokáč podle jedné z písní, která – jak sám přiznává - svým názvem „poměrně přesně popisuje" jeho manuální zručnost. Z celkového počtu 14 písniček je pět již dobře známých díky vtipným videoklipům, které písničkář zveřejnil.
pop

Úplně levej

314 Kč
Září
Reedice LP alba mnohohlavého orchestru Zvíře jménem Podzim. S prvním eponymním albem ji spojují české texty a rukopis rostoucího talentu Jakuba Königa, hudebně je ovšem daleko pestřejší.
pop

Září

449 Kč
Zvoňte zvonky
Žádné slovenské album nevlastní tolik superlativů, jako Zvoňte zvonky skupiny Prúdy. Legendární, najlepší, ten, který změnil historii, základní pilíř slovenského rocku.
pop

Zvoňte zvonky

314 Kč
Barvy
Marta Jandová vydává své první sólové album Barvy. A nebude to jen tak! Marta má výrazné rodinné hudební zázemí a patří u nás mezi velmi populární zpěvačky. O to víc je překvapivé, že na její debutové album si domácí fanoušci museli počkat tak dlouho
pop

Barvy

374 Kč
Budeme to stále my
Po 3 rokoch od posledného štúdiového albumu IMT Smile vydávajú dlho očakávaný album „Budeme to stále my”. Obsahuje 10 piesní a kapela ním zúročila svojich vyše 20 rokov úspešnej tvorby, ktoré sú zároveň najtvorivejším obdobím Ivana Táslera.
pop

Budeme to stále my

314 Kč
Lovesongs
Jedna z nejúspěšnějších kapel české hudební scény v mezidobí příprav na nové album, konsolidace nové sestavy a vystoupeních na druhém ročníku festivalů „Létofesty” vydává album svých nejžádanějších balad a písní o lásce.
pop

Lovesongs

269 Kč
Lucerna 19. května 1978
V dějinách českého alternativního rocku to byla významná událost: skupiny Švehlík a Amalgam vystoupily 19. května 1978 na šestých Pražských jazzových dnech v Lucerně.
pop

Lucerna 19. května 1978

180 Kč
Vlasy

První album písničkáře Pokáče s názvem Vlasy, z roku 2017!  

pop

Vlasy

296 Kč
Z pekla šťastie
Album vznikal v priebehu jedného roka v dvoch štúdiách na Slovensku a v Čechách. "Jednu polovicu som nahrával v štúdiu vo Viničnom pri Bratislave a druhú v Prahe - striedavo podľa nálady pesničiek a s rôznymi hudobníkmi.
pop

Z pekla šťastie

359 Kč
Let Love In
Let Love In je osmé studiové album rockové skupiny Nick Cave and the Bad Seeds, vydané v dubnu 1994 prostřednictvím vydavatelství Mute Records. Jeho nahrávání probíhalo od září do října předcházejícího roku a producentem byl Tony Cohen.
pop

Let Love In

647 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 21 položek
<< < 1 2 3 > >>