Nejprodávanější tituly - duben 2020
hobby

Dostihy & Sázky - 11%
Klasická stolní společenská hra s původními pravidly a bohatou originální výbavou. Dostihy a sázky si užijí hlavně dospělí a starší děti.
hobby
Ukázky

Dostihy & Sázky

557 Kč
495 Kč
Háčkování - 11%
Háčkovat se naučíte vmžiku! Krok za krokem vás naučíme jak si vytvořit mistrovské dílo! V tomto kurzu se naučíte základy háčkování, ukážeme vám pár výrobků, které si zhotovíte vlastníma rukama.
hobby

Háčkování

179 Kč
159 Kč
Rybářská knížka - 20%
Kniha, která je dodnes považována za „rybářskou bibli“, je plná vzpomínek z Mahenových rybářských výletů, postřehů ze života ryb a rybářů, ale i dojmů z nádherné české a slovenské přírody.
hobby
Ukázky

Rybářská knížka

129 Kč
103 Kč
Dostihy & Sázky junior - 11%
Dětská varianta nejúspěšnější české hry Dostihy a sázky s přizpůsobenými pravidly pro děti.
hobby

Dostihy & Sázky junior

341 Kč
303 Kč
Život se psem není pod psa - 11%
Zábavná a poučná kniha významného zoologa a zakladatele etologie,jež potěší milovníky psů a všechny, kteří se zajímají o chování zvířat.
hobby
Ukázky

Život se psem není pod psa

233 Kč
207 Kč
Dračí doupě II - 20%
Dračí doupě je nejznámější česká hra na hrdiny. Všichni v ní končí jako vítězové a nikdo neodchází poražený. Jak je to možné? Cílem totiž není vyhrát, ale pobavit se.
hobby
Ukázky

Dračí doupě II

180 Kč
144 Kč
Pokerové turnaje 1.
Tato kniha pomůže všem hráčům bez ohledu na úroveň jejich dovednosti.
hobby

Pokerové turnaje 1.

89 Kč
Svého psa nestřílejte - 11%
(5x)
Tato úžasná, jasně srozumitelná a nesmírně užitečná kniha je určena každému, kdo by rád porozuměl nebo změnil chování nějakého živého organismu - ať už jde o štěkajícího psa, hlučného souseda, nepřátelskou kočku nebo vaše vlastní zlozvyky.
hobby

Svého psa nestřílejte

297 Kč
264 Kč
Kytara - 11%
Základy hry na kytaru, a to až k úplnému zvládnutí nástroje. Přes 100 textů nejznámějších písní. Základy hudební teorie. Vhodná pro samouky i pro hudební školy.
hobby

Kytara

143 Kč
127 Kč
Potůčky, kaskády a vodotrysky v zahradě - 20%
Kdo by nechtěl mít na své zahradě jezírko nebo potůček! Málokdo ale má to štěstí, že vodní plochu či tok má na svém pozemku už od přírody. Pro ty ostatní je určena tato knížka, jejíž autor čerpá ze svých bohatých profesních zkušeností.
hobby
Ukázky

Potůčky, kaskády a vodotrysky v zahradě

101 Kč
81 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 96 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 10 > >>