Nejprodávanější tituly - duben 2020
hobby

Koncovky - základní kurz
Učebnice koncovek je určena pro mírně pokročilé šachisty až po hráče mistrovské třídy. Materiál je přehledně rozdělený podle typu koncovek (Pěšcové, Věžové, apod.) do 13 kapitol a v rámci kapitol uspořádán od jednodušších koncovek ke složitějším.
hobby

Koncovky - základní kurz

269 Kč
Osadní toulky III.

Třetí díl populární řady Osadní toulky čtenáře zavede na další místa zrodu dvou českých fenoménů 20. století – trampingu a nohejbalu, které zásadním způsobem ovlivnily životní osudy několika generací, trávících volný čas na trampských osadách.

hobby

Osadní toulky III.

242 Kč
Stará řemesla 2
V knize “Stará řemesla 2” se dozvíte mnoho zajímavostí o řemeslech, která známe většinou jen z muzeí, např. hrnčířství, kolářství, sklářství, zvonařství, voroplavba...
hobby

Stará řemesla 2

242 Kč
Sudoku pro začátečníky i mistry
Více než 500 sudoku ve třech stupních obtížnosti. Přijde si na své úplný začátečník a s chutí si zaluští i sudokový mistr.
hobby

Sudoku pro začátečníky i mistry

89 Kč
Šachy
(2x)
Naučte se hrát šachy, prastarou hru králů. Osvojte si klíčové techniky a klasické tahy šachových mistrů. Nové vydání je doplněné o základní a pokročilé taktiky, kombinace, oběti a pěšcové formace. Přes 300 názorných příkladů demonstruje útočné a obra
hobby

Šachy

359 Kč
Velká encyklopedie rybářství
Nejobsáhlejší průvodce všemi aspekty sladkovodního i mořského sportovního rybaření plný praktických informací o rybách, rybářské výstroji a technikách pro zkušené rybáře i pro začátečníky.
hobby

Velká encyklopedie rybářství

449 Kč
Vzpomínkomat 2

Fenomény socialismu opět ožívají ve vašich vzpomínkách. Reklamy na mrkev, zájezdy s ranní rozcvičkou, povinná vojenská služba nebo legendární umakartové jádro. Připomeňte si už podruhé socialistické časy, kdy měl každý doma alespoň jednu bruselsk

hobby

Vzpomínkomat 2

359 Kč
Za černými rytíři
Svou druhou knihu věnuje autor černé zvěři, kterou pro její vlastnosti nazývá zvěří rytířskou.
hobby

Za černými rytíři

224 Kč
Báječný svět hub
Kniha Báječný svět hub Jiřího Kamena není žádným atlasem hub, těch jsou desítky. Kamenova kniha je jedinečný hold českým houbařům a jejich vášni a patří do společnosti knih Petera Wohllebena Tajemný svět stromů a Citový život zvířat.
hobby

Báječný svět hub

224 Kč
Háčkovaná zvířátka
Ať už to bude zajíček-chrastítko pro nejmenší či sloní rodinka nebo dlouhý had, v této příručce si každý najde svou oblíbenou hračku! Háčkovaný mazlík udělá radost každému malému i většímu „chovateli“.
hobby

Háčkovaná zvířátka

179 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 94 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 10 > >>