Nejprodávanější Kniha - duben 2020
osobní rozvoj

Umění milovat - 11%
(2x)
Láska ve všech svých formách představuje základ tvořivé síly, aktivní péči o život, odpovědnost za život a úctu k životu. Praktický prožitek lásky má podobu čistě osobního zážitku, jenž může pociťovat pouze každý sám a ze svého nitra.
osobní rozvoj

Umění milovat

224 Kč
199 Kč
Pečuj o své démony - 11%
(1x)
Význačná vůdčí osobnost amerického buddhismu Tsulrim Allione vysvětluje, že čím usilovněji bojujeme proti svým démonům, tím silnějšími se tito démoni stávají.
osobní rozvoj

Pečuj o své démony

392 Kč
348 Kč
Hypnoporod - 11%
Česká republika patří k zemím, kde se většina žen porodu bojí. Často nemají jiné přání, než ho mít rychle za sebou. Autorka neprosazuje hypnoporody za přítomnosti odborného hypnotizéra, nýbrž vede každou jednu ženu ke schopnosti autohypnózy.
osobní rozvoj

Hypnoporod

269 Kč
239 Kč
Jak prokouknout druhé lidi - 14%
(1x)
Nechte si poradit od Joea Navarra, bývalého agenta kontrarozvědky FBI a uznávaného experta na neverbální chování. V knize vysvětluje, jak rychle "přečíst" druhé lidi.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak prokouknout druhé lidi

352 Kč
303 Kč
Jak drahé je zdarma? - 11%
(3x)
Autor této vysoce ceněné knihy vám na konkrétních, překvapivých příkladech, které jsou podloženy jeho výzkumy, předvede, jak se rozhodovat lépe – a jak už nikdy nesednout marketingu na vějičku.
osobní rozvoj

Jak drahé je zdarma?

287 Kč
255 Kč
Muž, který chtěl být šťastný - 11%
(15x)
Tato knížka nám ukazuje, jak se osvobodit od věcí, které nám brání v tom, abychom byli skutečně šťastní.
osobní rozvoj

Muž, který chtěl být šťastný

251 Kč
223 Kč
Cesta hrdinky - 11%
(1x)
Hledáte sebe samu? Vydala jste se po nesnadné cestě ke své skutečné podstatě? Kniha německé terapeutky inspirovaná slavným titulem Ženy, které běhaly s vlkybyla napsána na pomoc všem ženám, které se na podobnou pouť vydaly.
osobní rozvoj

Cesta hrdinky

350 Kč
311 Kč
Vaše nová realita - 11%
Tato kniha zatřese vaším dosavadním způsobem myšlení. Najdete v ní deset kapitol, které vás postupně provedou celým procesem vědomého tvoření reality.
osobní rozvoj

Vaše nová realita

418 Kč
371 Kč
Citové pouto - 6%
(1x)
Poznejte svůj typ citového pouta a najděte trvalou lásku.
osobní rozvoj

Citové pouto

280 Kč
263 Kč
Cesta pravého muže - 6%
(8x)
Jaké je vaše nejhlubší životní poslání? Co doopravdy ženy chtějí? Jak se stát skvělým milencem? Pokud čtete tyto otázky a jste muž, určitě jste si tyto a podobné otázky pokládali. Možná ale nebylo snadné na ně nalézt odpověď. Praktická příručka jak žít.
osobní rozvoj

Cesta pravého muže

246 Kč
231 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 296 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 30 > >>