Nejprodávanější Kniha - duben 2020
esoterika a astrologie

Jóga Spandakárika - 11%
Spandakárika, „Tantrická píseň božské pulzace“ je považována za dílo, jež předal přímo pán Šiva světci Vasuguptovi na hoře Kailás. Vasuguptův žák, světec Kšémarádža, nazývá ve svém komentáři těchto dvaapadesát veršů srdcem Mahámudry.
esoterika a astrologie
Ukázky

Jóga Spandakárika

293 Kč
260 Kč
Léčivé kameny - 11%
Ponořte se s touto knihou do světa léčivých krystalů. Sestavte si jednoduchou sadu krystalů a odhalte jejich nádheru a zázračnost. Dozvíte se, které krystaly jsou základní a jak se používají. Autorka Kiera Foggová též přináší 30 obrazců.
esoterika a astrologie

Léčivé kameny

359 Kč
319 Kč
Mysterium smrti - 11%
Pro naši kulturu nadešel vhodný čas, aby smrt znovu zaujala své ztracené místo v našem životě a navrátila životu jeho hloubku. Jde o posvátný princip, který z člověka dělá lidskou bytost a jeho pozemskému počínání vrací kvalitu...
esoterika a astrologie

Mysterium smrti

171 Kč
152 Kč
Odpovědi z ticha - 11%

"Tato kniha patří k tomu nejkvalitnějšímu, co nabízí současná ezoterická či spirituální literatura. J. Chappel na základě deníkových záznamů popisuje, jak dosáhl stavu „osvícení“ a co se dělo poté.

esoterika a astrologie

Odpovědi z ticha

250 Kč
222 Kč
Světlonoška - 11%
(3x)
Nechejte se unést poutavým a cituplným příběhem psychoterapeutky Dity a jejich klientů. Sledujte, jak se během adventního období dají do pohybu jejich životní osudy. Vše je možné, stačí jen otevřít svou mysl a své srdce... a pak se začnou věci dít...
esoterika a astrologie

Světlonoška

305 Kč
271 Kč
Mystická Lenormand - 6%
(1x)
Knihy výkladu a sada 36 vykládacích karet.
esoterika a astrologie

Mystická Lenormand

254 Kč
239 Kč
Svět Tarotu - 6%
Originální příručka k tarotu, v níž se autorka věnuje převážně symbolice a významům karet, které v jejím pojetí ožívají a stávají se snadno zapamatovatelnými.
esoterika a astrologie

Svět Tarotu

135 Kč
127 Kč
Thothův Tarot - Zrcadlo duše - 6%
(1x)
Thothův tarot na svých obrazech pojímá široké spektrum astrologických, numerologických a jiných symbolů a souvislostí. Nabízí vám zdroj hlubšího poznání. Lady Frieda Harris ztvárnila sérii 78 magických obrazů podle náčrtů a pokynů známého okultisty.
esoterika a astrologie

Thothův Tarot - Zrcadlo duše

660 Kč
622 Kč
Ztracená kniha Enkiho - 11%
Epický příběh o bozích a lidech koresponduje v mnoha bodech s Biblí a může tak zpochybnit všechny domněnky a představy, které chováme o své minulosti i budoucnosti.
esoterika a astrologie

Ztracená kniha Enkiho

349 Kč
310 Kč
Archandělské mandaly - 20%

22 originálních mandal k vybarvení, poselství archandělských průvodců, význam barev a co o vás mandala říká. Archandělské mandaly v sobě nesou zpřítomněnou energii daných světelných bytostí.

esoterika a astrologie

Archandělské mandaly

150 Kč
120 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 160 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 16 > >>