Nejprodávanější e-knihy - duben 2020
rodina a dítě

Jídelníček kojenců a malých dětí - 20%
Vyhledávaná příručka o výživě malých dětí vychází již ve čtvrtém vydání. Najdete v ní pravidla zdravé dětské stravy, receptář jídel pro kojence a batolata, informace o kojení, praktické pediatrické rady, jídelníček pro obézní děti...
rodina a dítě
Ukázky

Jídelníček kojenců a malých dětí

203 Kč
162 Kč
L, R, Ř je brnkačka - 20%
Tato publikace je určena logopedům, speciálním pedagogům, učitelům mateřských škol, rodičům a především dětem, které se potýkají s dyslalií (patlavostí) hlásek LRŘ.
rodina a dítě
Ukázky

L, R, Ř je brnkačka

329 Kč
263 Kč
Logohrátky - 20%

„Opičinky opičí svaly nejlíp procvičí.“ Neohebný jazýček zase nejlépe rozpohybují Logohrátky. Není výslovnost vašeho předškoláka úplně v pořádku? Rádi byste své dítě podpořili v mluvních dovednostech a motivovali ho ke správné výslovnosti?

rodina a dítě
Ukázky

Logohrátky

212 Kč
170 Kč
Logopedická cvičení pro předškoláky - 20%
Kniha je určena jak dětem a jejich rodičům, tak logopedům a učitelům v mateřských školách. Tato bohatě ilustrovaná publikace: • obsahuje návody k procvičování hlásek a zábavná a hravá cvičení k procvičování výslovnosti problematických hlásek...
rodina a dítě
Ukázky

Logopedická cvičení pro předškoláky

179 Kč
143 Kč
Mámo, už to zvládnu samo! - 20%
Samostatné, sebevědomé, spokojené. Je to báječný pocit, když vidíte, že vaše dítě je schopné zvládat životní situace, navazovat vztahy, překonávat překážky, zažívat úspěch, rozvíjet svůj talent, samostatně se rozhodovat, nebýt závislé na čemkoli a na komkoli, užívat si svůj život, žít šťastně a spokojeně.
rodina a dítě
Ukázky

Mámo, už to zvládnu samo!

99 Kč
79 Kč
Odemykání dětského potenciálu - 20%
(1x)

Každé dítě je génius, jen potřebuje objevit své přirozené talenty. Od autora bestselleru Pozitivní leader. Knižní zpracování kurzů a seminářů pro rodiče, děti a studenty, které vedou světově uznávaný kouč Jan Mühlfeit spolu s lektorkou Katkou Novotnou, vám pomůže pochopit, v čem vaše děti vynikají.

rodina a dítě
Ukázky

Odemykání dětského potenciálu

279 Kč
223 Kč
Prevence traumatu u dětí - 20%
Kniha Prevence traumatu u dětí pomáhá rodičům, kteří chtějí pomoct svým ustaraným a utrápeným dětem.
rodina a dítě
Ukázky

Prevence traumatu u dětí

210 Kč
168 Kč
Rozhýbej svůj jazýček - 20%
Pomozte svému předškolákovi zlepšit výslovnost.
rodina a dítě
Ukázky

Rozhýbej svůj jazýček

271 Kč
217 Kč
Rozvoj komunikačních a jazykových schopností - 20%
Monografie přináší přehled jednotlivých fází osvojování si řeči a jazyka dítětem od narození do tří let věku, včetně praktických návodů k rozvoji komunikace v rámci logopedické terapie.
rodina a dítě
Ukázky

Rozvoj komunikačních a jazykových schopností

254 Kč
203 Kč
Specifické poruchy učení - 20%
Specifickými poruchami učení (SPU) jsou myšleny dyslexie, dysgrafie a dysortografie (pouze naznačeny budou také dyskalkulie a dyspraxie). V současné době se jedná o skupinu obtíží, která zahrnuje nejvyšší procento žáků základních i středních škol v kategorii žáci se speciálními vzdělávacími potřebami.
rodina a dítě
Ukázky

Specifické poruchy učení

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 77 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>