Nejprodávanější e-knihy - duben 2020
ostatní sporty

Windsurfing - 20%
Kniha je určena začínajícím i aktivním surfařům.
ostatní sporty
Ukázky

Windsurfing

149 Kč
119 Kč
Rychlá řídítka - 20%
Další kniha s názvem Rychlá řídítka z oblíbené edice TEN - technická elita národa, přináší ve svém druhém vydání neobyčejný soubor šestadvaceti českých a slovenských motocyklových značek.
ostatní sporty
Ukázky

Rychlá řídítka

314 Kč
251 Kč
Vrcholoví šachisté a sovětská společnost - 20%
Čtenář se v knize například dozví, co znamenal "formalismus v šachové skladbě" nebo jak se údajně liší "židovský a árijský šach". A také to, že Botvinnik využíval své nezpochybnitelné autority nejen k vlastnímu prospěchu.
ostatní sporty
Ukázky

Vrcholoví šachisté a sovětská společnost

99 Kč
79 Kč
Relaxační techniky ve sportu - 20%
Publikace je určena trenérům i výkonnostním a kondičním sportovcům, dále všem vyznavačům aktivního životního stylu, fitness, wellness a samozřejmě také studentům tělesné výchovy, fyzioterapie a všech příbuzných oborů.
ostatní sporty
Ukázky

Relaxační techniky ve sportu

195 Kč
156 Kč
Pohybové hrátky v netradiční dny - 20%
Publikace nabízí učitelkám, cvičitelkám i rodičům pohybová cvičení a hry pro předškolní a mladší školní děti, která lze využít v nevšední dny spojené s významnými událostmi v roce, např. o Velikonocích, během karnevalu, při oslavách Dne matek...
ostatní sporty
Ukázky

Pohybové hrátky v netradiční dny

111 Kč
89 Kč
Lezení na umělých stěnách - 20%
(1x)
Lezení na umělých stěnách je dynamicky se rozvíjející sportovní disciplína, která přitahuje hlavně mladší ročníky populace, ale oslovuje i starší sportovní a kondiční lezce.
ostatní sporty
Ukázky

Lezení na umělých stěnách

104 Kč
83 Kč
Lyžování - 20%
Všem milovníkům hor a sjezdového lyžování přinášíme jednoduchý a srozumitelný návod, jak co nejlépe zvládnout lyže. Zkušení autoři zájemcům z řad rekreačních lyžařů ukážou, jak si poradit s technikou jízdy, a to od naprostých základů.
ostatní sporty
Ukázky

Lyžování

127 Kč
102 Kč
Pohybová příprava dětí - 20%
Chcete vědět, co může gymnastika nabídnout mladým sportovcům pro rozvoj jejich pohybových schopností a dovedností? Vám všem, kteří pracujete jako sportovní trenéři různých sportovních specializací, jako instruktoři či učitelé tělesné výchovy.
ostatní sporty
Ukázky

Pohybová příprava dětí

149 Kč
119 Kč
Kompenzační cvičení
Jedinečná publikace předkládá všem kondičním, výkonnostním i vrcholovým sportovcům více než devadesát vhodných uvolňovacích, protahovacích i posilovacích kompenzačních cvičení s využitím vlastní váhy těla i dostupných cvičebních pomůcek.
ostatní sporty
Ukázky

Kompenzační cvičení

170 Kč
Hry ve sportovní přípravě dětí - 20%
Kniha populárně odbornou formou seznamuje čtenáře se zásadami a požadavky na využití her v tréninku dětí vhodných pro všechna sportovních odvětvích.
ostatní sporty
Ukázky

Hry ve sportovní přípravě dětí

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 40 položek
<< < 1 2 3 4