Nejprodávanější Kniha - duben 2020

Svět Edeny-  limitovaná edice
Moebius (vlastním jménem Jean Giraud) byl jednou z nejjasnějších hvězd francouzského komiksu, jestli ne tou nejjasnější vůbec. Mnoho děl vytvořil ve spolupráci s jinými významnými osobnostmi, méně jich je zcela autorskými díly.

Svět Edeny- limitovaná edice

898 Kč
Rodinný ústav
(1x)
Tento komiks, resp. grafický román, je komplexním literárním dílem, které zaujme jak svými ilustracemi, tak doprovodným textem.

Rodinný ústav

305 Kč
Krvavý Bronx
(4x)
Nejlepší autoři z nakladatelství Host a Druhé město napsali text na motivy z „černé kroniky“, a tak vznikla obsáhlá povídková antologie s názvem Krvavý Bronx.
Ukázky

Krvavý Bronx

341 Kč
Malá bubenice
(2x)
Charlie je najata izraelskou tajnou službou, aby se vydávala za propalestinskou aktivistku a milenku bratra nebezpečného teroristy.

Malá bubenice

358 Kč
Nacistická kulturní politika v Protektorátu
Monografická práce Volkera Mohna je zásadním příspěvkem k fungování nacistického režimu a správy Protektorátu Čechy a Morava a rovněž k chování české společnosti za okupace.
Ukázky

Nacistická kulturní politika v Protektorátu

447 Kč
Krkonoše. Karkonosze. Riesengebirge.
(2x)
Soubor zahrnuje lokality od západního cípu Krkonoš počínaje Harrachovem a Novým Světem, až po Žacléř a Trutnov na východě, českou i slezskou stranu Krkonoš, včetně Broumovského výběžku s Adršpachem a Teplickými skalami až po kladskou Hejšovinu.

Krkonoše. Karkonosze. Riesengebirge.

448 Kč
1599:Jeden rok v životě Williama Shakespeara
V Shapirově nebývale živém líčení můžeme sledovat, co Shakespeare v roce 1599 četl, jaké hry viděl a s kým spolupracoval, stejně tak jako dějinné události, které hýbaly alžbětinskou Anglií.
Ukázky

1599:Jeden rok v životě Williama Shakespeara

358 Kč
Portraits
(1x)
Druhý svazek fotografických cyklů obsahuje Sudkovu portrétní tvorbu. Anglické vydání.

Portraits

637 Kč
Truchlivý amoret pražský
Xavier Truchlivý Sněžný je dosti rozporuplný hrdina: barokní andělíček, který ovšem přišel na svět v renesanci; bytost s tváří dítěte a hořkou moudrostí starce; něžný milovník i zuřivý bojovník, a především: oddaný ochránce Prahy.
Ukázky

Truchlivý amoret pražský

313 Kč
Sex a lži
(1x)
Předlohou pro tento grafický román byla kniha reportážních pojednání Sex a lži – Intimní život v Maroku. Přinesla řadu portrétů především žen, které se autorce svěřily se svými intimními příběhy.

Sex a lži

268 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>