Nejprodávanější Kniha - duben 2020
podle věku

Můj velký sešit Montessori - angličtina - 3 až 6 let - 11%
Montessori způsob, který nabízí dětem ve věku 3 až 6 let více než 60 různých rozvíjejících aktivit k objevování základních anglických slovíček.
podle věku

Můj velký sešit Montessori - angličtina - 3 až 6 let

314 Kč
279 Kč
Variety češtiny a čeština jako cizí jazyk - 11%
Kniha je uvedena základním vymezením pojmů žákovské a výukové variety v širším kontextu vymezení variet, non/standardu, norem a úzu, které s ohledem na výuku češtiny jako cizího jazyka rámuje předkládaný sborník.
podle věku
Ukázky

Variety češtiny a čeština jako cizí jazyk

270 Kč
240 Kč
English Vocabulary in Use Pre-intermediate and Intermediate with answers and Enhanced ebook - fourth edition - 11%
The words you need to communicate with confidence. Vocabulary explanations and practice for pre-intermediate and intermediate level (B1) learners of English. Perfect for both self-study and classroom activities.
podle věku

English Vocabulary in Use Pre-intermediate and Intermediate with answers and Enhanced ebook - fourth edition

734 Kč
652 Kč
Není hláska jako hláska - 11%
Pracovní sešit je určen předškolním dětem, které mají problémy se sluchovou diferenciací. Jejich řeč je hůře srozumitelná pro mnohočetnou dyslalii neboli patlavost. Tyto děti mluví často rychle, bez sluchové kontroly, nedokážou opravit svůj vlastní n
podle věku

Není hláska jako hláska

149 Kč
132 Kč
Souhrn látky z češtiny - 11%
Souhrn cvičení z češtiny je vhodný ke komplexnímu procvičení českého jazyka 2. - 5. ročníku základní školy. Kniha též může posloužit jako pomůcka při přípravě k přijímacím zkouškám ke studiu na střední škole. Součástí knihy je klíč ke cvičením.
podle věku

Souhrn látky z češtiny

131 Kč
116 Kč
Taháky (nejen) pro školáky - 11%
V této přehledné příručce najdete "taháky" – prakticky uspořádané přehledy z českého jazyka, dějepisu, chemie, fyziky a matematiky.
podle věku

Taháky (nejen) pro školáky

53 Kč
47 Kč
Islandština konverzace - 11%
Jen málo míst na Zemi se může srovnávat s působivou krásou Islandu. Je to ráj pro každého, kdo má rád přírodu, která občas evokuje měsíční krajinu, a neustále připomíná svoji moc a sílu tektonickou aktivitou.
podle věku
Ukázky

Islandština konverzace

269 Kč
239 Kč
Škola hry na housle 1 - 11%
První díl dvoudílné školy hry na housle je určen začínajícím žákům základních uměleckých škol. Ve svých začátcích nepředpokládá znalost čtení a může být proto používána i u dětí předškolního věku.
podle věku

Škola hry na housle 1

233 Kč
207 Kč
ABC hudebních forem - 11%
(1x)
ABC hudebních forem se obrací k širokému okruhu čtenářů - od profesionálních hudebníků přes žáky a pedagogy hudebních škol až k obci hudebníků amatérů, milovníků a posluchačů hudby.
podle věku

ABC hudebních forem

266 Kč
236 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 208 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 21 > >>