Nejprodávanější tituly - duben 2020
kuchařky

Ketodieta - 11%
První český průvodce ketogenním stravováním nejen pro začátečníky.
kuchařky

Ketodieta

314 Kč
279 Kč
Little Green Kitchen
Oblíbené autorské a manželské duo, Luise Vindahl a David Frenkiel představuje nejnovější přírůstek do své početné rodiny – knihu Little Green Kitchen.
kuchařky

Little Green Kitchen

494 Kč
Polévky ze Svatojánu - 11%
(1x)
Polévka je grunt, říkávaly s oblibou naše babičky. A měly pravdu. Můžete jimi nahradit hlavní jídlo a cítit se sytí, plní energie a vitality. Polévky z této knihy jsou chutné, plné zeleniny, luštěnin, obilovin i bylinek.
kuchařky

Polévky ze Svatojánu

296 Kč
263 Kč
Jíst a žít
„Kniha Jíst a žít! je o mém hledání „zlaté střední cesty“ našich prababiček v současné uspěchané době. Nakonec jsem ji našla – na zahradě, v přírodě i ve městě.
kuchařky

Jíst a žít

269 Kč
Kytky k jídlu v receptech i herbáři

První kuchařka vyvolala neobyčejný zájem o téma jedlých květů i plevelů. Autorka organizuje i terénní semináře a kulinární workshopy. Know-how v oblasti jedlého kvítí a býlí u ní čerpali i špičkoví pražští kuchaři.

kuchařky

Kytky k jídlu v receptech i herbáři

404 Kč
Moderní indická kuchařka - 11%
S pomocí Nitishi Patelové, uznávané šéfkuchařky indického původu, můžete orientální kuchyňská kouzla zvládnout i vy.
kuchařky

Moderní indická kuchařka

441 Kč
392 Kč
Tisíc dnů v Toskánsku - 11%
Americká šéfkuchařka Marlena de Blasi má dvě životní vášně – lásku a jídlo. Obojí nachází v míře vrchovaté v toskánské vesničce San Casciano dei Bagni, kam se přestěhuje z Benátek se svým italským manželem Fernandem.
kuchařky

Tisíc dnů v Toskánsku

268 Kč
238 Kč
Makrobiotické nedělní vaření + DVD
Dá se u vaření relaxovat? Upravené a doplněné vydání této oblíbené knihy přináší inspiraci, jak společně změnit způsob přípravy nedělního oběda v zábavu a pochutnat si na pokrmech prověřených letitými zkušenostmi autorky.
kuchařky

Makrobiotické nedělní vaření + DVD

89 Kč
České smoothie
Kniha známé české foodblogerky Kateřiny Kuranovy z blogu Smoothcooking.cz ukazuje, jak si jednoduše připravit smoothie se sezónních, snadno dostupných a lokálních surovin.
kuchařky

České smoothie

251 Kč
Kváskové pečení - 11%
V posledních letech prožívá kváskové pečení znovuzrození a my objevujeme výraznější chuť kváskového chleba a pečiva. Kniha je zásadním průvodcem pro všechny, kdo chtějí zlepšit své pekařské umění, pokud jde o kváskový chléb všeho druhu.
kuchařky

Kváskové pečení

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 175 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 18 > >>