Nejprodávanější Kniha - duben 2020
film a divadlo

Les - 12%
Ohniskem groteskní hry je spor o les. Zatímco pro bohatou majitelku panství Raisu Gurmyžskou představuje les šanci jak rozmnožit majetek a získat mladého milence, pro bezskrupulózního obchodníka Vosmibratova je les byznys.
film a divadlo

Les

95 Kč
84 Kč
Orbis cirkus - 11%
Připravovaná publikace se věnuje proměnám cirkusu v Českých zemích od dob tradičního cirkusu až po jeho současné formy označované jako nový cirkus.
film a divadlo

Orbis cirkus

312 Kč
278 Kč
Slavná česká filmová klasika - 11%
Kniha je volným pokračováním úspěšného titulu Slavná světová filmová klasika a obdobně jako její předchůdkyně obsahuje rozšířené recenze na více než 100 filmových titulů.
film a divadlo

Slavná česká filmová klasika

225 Kč
200 Kč
Epištoly v kapitolkách
(1x)
Jan Schmid, zakladatel Studia Ypsilon, režisér, výtvarník, spisovatel, herec a profesor DAMU, se ve své knize Epištoly v kapitolkách nezamýšlí pouze nad světem umění, ale nabízí čtenáři i svérázný vhled do zákonitostí běžného (limitovaného) života.
film a divadlo

Epištoly v kapitolkách

127 Kč
Divadelní svět/ Theatre World
Divadelní svět Bohdana Holomíčka představuje osobitou fotografickou reflexi z prvního ročníku mezinárodního festivalu Divadelní svět Brno 2010, který byl věnován Václavu Havlovi a jeho dramatické tvorbě.
film a divadlo

Divadelní svět/ Theatre World

89 Kč
Lesní chodci - 11%
Druhé vydání prozaické prvotiny Martina Ryšavého, který za své následující romány Cesty na Sibiř a Vrač získal cenu Magnesi Litera.
film a divadlo

Lesní chodci

178 Kč
158 Kč
Slavná světová filmová klasika - 6%
Kniha obsahující 100 rozšířených recenzí na klasické světové filmy.
film a divadlo

Slavná světová filmová klasika

255 Kč
240 Kč
Budování divadla
V knize autor rekapituluje své umělecké záměry a plasticky líčí - i za pomoci konkrétních čísel a technických údajů - fungování jeviště i zákulisí.
film a divadlo

Budování divadla

108 Kč
Fau efekt - 11%
První ucelenější studie o jednom z největších divadelních reformátorů 20. století Bertoltu Brechtovi a o tom, jak se jeho divadlo a myšlenky podepisovaly na našem divadle a myšlení
film a divadlo

Fau efekt

261 Kč
232 Kč
Občan Kane - 11%
Psychoanalytická diagnóza jedné z největších ikon světového filmu.
film a divadlo

Občan Kane

152 Kč
135 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 82 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 > >>