Nejprodávanější e-knihy - duben 2020
česká

Smrtící tajnosti
(4x)
Abyste spáchali dokonalou vraždu, potřebujete dokonalé krytí...
česká
Ukázky

Smrtící tajnosti

382 Kč
Přiznávám, že…
(1x)
Román Přiznávám, že… Jaumea Cabrého patří mezi nejpřednější díla katalánské literatury. Jde o nemilosrdný pohled do vlastního nitra začínající chvílí, kdy se hrdina románu Adria Ardevol dozví, že trpí nezvratnou degenerací mozku...
česká
Ukázky

Přiznávám, že…

240 Kč
Ve stínu slunce
Když se v první polovině 22. století začnou ztrácet kosmické lodě, vypadá to, že za to mohou piráti, povstalci z kolonií nebo nezměrné hlubiny vesmíru.
česká
Ukázky

Ve stínu slunce

299 Kč
Deník
(10x)
Proslulá kniha obsahuje deníkové záznamy židovské dívky, která se s rodinou za války ukrývala před nacisty ve skrýši starého domu na předměstí Amsterodamu.
česká
Ukázky

Deník

199 Kč
Led v žilách
Thriller, v němž ožívají legendy o přízracích...
česká
Ukázky

Led v žilách

149 Kč
Mycelium II:  Led pod kůží
(18x)

Druhá z posvátných össenských drog. Zaostří mysl na vzdálený cíl. Ukáže směr. Najde spojení. Otevře cestu odsud až do vesmíru. A z vesmíru – sem.

česká
Ukázky

Mycelium II: Led pod kůží

198 Kč
Ostrovy
Tucet povídek a příběhů opisují rafinovaně autofikční světy Kaprálové, ale především lidské osudy plné enápadných zlomů a nečekaných setkání, ze kterých mrazí, a které současně dojímají svou autentickou nepatetičností a jemným humorem.
česká
Ukázky

Ostrovy

179 Kč
Zlodějka příběhů
(3x)

Další příběh od královny českých detektivek  Šéfka televizního scenáristického týmu Anna Valentová je výrazná osobnost – lidé ji buď milují, nebo nenávidí. Anna chce být ve všem nejlepší, jenže teď se jí pracně vybudovaná pověst hroutí pod rukama: její dcera je nezvěstná a navíc neznámý vyděrač odhalil všechna její tajemství.

česká
Ukázky

Zlodějka příběhů

279 Kč
Nulorožec
(5x)
Detektivní román Nulorožecse sice odehrává v současnosti, složité a dobrodružné pátrání však zavede jeho hlavního protagonistu, komisaře Libora Lavaba, až do roku 1808, když objeví tajný deník Johanna Wolfganga von Goetha.
česká
Ukázky

Nulorožec

169 Kč
Každý něco tají
Příběh z prostředí filmových herců a jejich všedních i svátečních dní.
česká
Ukázky

Každý něco tají

197 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>