Nejprodávanější e-knihy - duben 2020
česká

Smrt místostarosty
Standa Berka, mimořádně povýšený na podplukovníka, je rozhodnutý podruhé opustit řady policie. Jenže zmizí jeho známý, místostarosta na Úřadu městské části Brno-Bystrc, tedy brněnské čtvrti, která je Berkovým domovem.
česká
Ukázky

Smrt místostarosty

169 Kč
Zápisník alkoholičky - 20%
(6x)

Poslední sklenička… dnes už popáté. Kniha podle blogu, který získal cenu Magnesia Litera. Michaela Duffková je mladá matka, která se rozhodla otevřeně promluvit o své závislosti na alkoholu i o složité léčbě.

česká
Ukázky

Zápisník alkoholičky

249 Kč
199 Kč
Prašina - Černý merkurit - 20%
(5x)
Prašinu sevřel mráz, neobydlené ulice jsou zaváté sněhem. Od prvního dobrodružství Jirky a En uplynuly měsíce, přímo v tajemné čtvrti si vybudovali klubovnu zvanou Doupě a objevili prašinskou část Krchleby, ze které přichází hrozba pro celé město.
česká
Ukázky

Prašina - Černý merkurit

145 Kč
116 Kč
Právo první noci
(6x)
Během cesty po Moravě se panoš Ota setká se svou vzdálenou sestřenicí Miladou ze Zástřizlí. Je zoufalá a prosí ho o pomoc.
česká
Ukázky

Právo první noci

199 Kč
Otevřený prostor - 20%
Otevřený prostor je temnou groteskou a zároveň autentickou sondou do podivuhodného korporátního světa. Na pozadí krátkých čtivých kapitol se postupně vrství zásadní faustovský příběh dnešní doby.
česká
Ukázky

Otevřený prostor

198 Kč
158 Kč
Santiniho jazyk - 20%
(15x)
Román Miloše Urbana je nebezpečným pátráním po tajemství univerzální věty. Existuje vůbec? Nebo je to chiméra? A proč někdo neváhá prolít krev, jen aby zůstala utajena?
česká
Ukázky

Santiniho jazyk

148 Kč
118 Kč
Města - 20%
Vypravěč knihy slíbí manželce svého dávného přítele Štěpána, že se ve Stockholmu pokusí najít záhadný fialový flash disk, který Štěpána podivnou hrou náhody uvrhl do stavu duševní trýzně a který jediný může jeho zoufalství utišit.
česká
Ukázky

Města

299 Kč
239 Kč
Probudím se na Šibuji - 20%
(17x)
Když se sedmnáctiletá Jana dostane do vysněného Tokia, nejraději by zde zůstala navždy. Záhy se přesvědčí o tom, jak nedozírné následky může takové přání mít. Ocitne se totiž uzavřená v magickém kruhu rušné čtvrti Šibuja.
česká
Ukázky

Probudím se na Šibuji

135 Kč
108 Kč
Dům na samotě - 20%
(6x)

Další napínavá detektivka od dvojnásobné držitelky Ceny Jiřího Marka Výtvarnice Nela po rozchodu s přítelem zůstala sama ve starém mlýně, který původně s partnerem chtěli zrekonstruovat. V téže době bylo v nedalekém lese nalezeno tělo mladé dívky, ucházející se o práci v místních dostihových stájích.

česká
Ukázky

Dům na samotě

279 Kč
223 Kč
Sněžný měsíc - 20%
(6x)
Nová detektivka Michaely Klevisové zavádí čtenáře do idylické krajiny Beskyd, kde na horách ještě žijí lidé podobně prostě a v souladu s přírodou jako generace jejich předků.
česká
Ukázky

Sněžný měsíc

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>