Nejprodávanější Kniha - duben 2020
fotografie

Krkonoše - 11%
Krkonoše jsou z vědeckého hlediska jedním z nejprobádanějších pohoří České republiky a z fotografického snad tím nejvíce fotografovaným. V Krkonoších pracovali (a stále pracují) fotografové tak zvučných jmen jako Jan Nepomuk Langhans...
fotografie
Ukázky

Krkonoše

359 Kč
319 Kč
Dravci - 11%
Velmi zdařilá barevná fotografická publikace s unikátními záběry dravců při letu a v jejich přirozeném prostředí. Kniha je doplněna o faktické i zajímavé informace o jednotlivých druzích.
fotografie

Dravci

342 Kč
304 Kč
Intimita - 11%
(2x)
Magnesia Litera 2016 za nakladatelský čin.Nová kniha. Stylizovaný umělecký literárně-fotografický dokument. Napsala ji Barbora Baronová. Nafotila Dita Pepe. Nadesignoval Milan Nedvěd. Zachycuje vyprávění 6 českých žen.
fotografie

Intimita

628 Kč
558 Kč
Alexander Hackenschmied - 11%
Monografický sborník věnovaný světově proslulému fotografovi a avantgardnímu filmaři Alexandru Hackenschmiedovi - Hammidovi, sestavil rakouský filmový vědec Michael Omasta k 95. výročí tvůrcova narození.
fotografie

Alexander Hackenschmied

260 Kč
231 Kč
Lukáš Jasanský, Martin Polák - 11%
(1x)
Lukáš Jasanský a Martin Polák patří k nejuznávanějším současným českým fotografům. Společně vytvářejí rozsáhlé cykly fotografií, které dosud vycházely pouze fragmentárně v menších katalozích.
fotografie

Lukáš Jasanský, Martin Polák

675 Kč
600 Kč
Město ČB - 11%
Radomír Postl je známý především jako originální tvůrce plakátů, který se však věnuje také tvorbě logotypu, typografii, grafice knih, kresbě, dřevorytu a fotografii.
fotografie

Město ČB

468 Kč
416 Kč
Pohledy z okna mého bytu / Views from the Window of my Flat - 11%
(1x)
V rozsáhlém časosběrném projektu Pohledy z okna mého bytu (1981-2003) vytvořil fotograf a galerista Jiří Hanke jeden z legendárních souborů české fotografie.
fotografie
Ukázky

Pohledy z okna mého bytu / Views from the Window of my Flat

531 Kč
472 Kč
Vnitřní okruh v současné české fotografii
(1x)
Kniha Vnitřní okruh v současné české fotografii, představuje výraznou část naší současné fotografické tvorby s tématy a motivy autorské sebereflexe, introspekce, intimity, rodiny, nejbližších lidí a věcí.
fotografie

Vnitřní okruh v současné české fotografii

495 Kč
Fotorádce
Publikace o zpracování černobílé fotografie. Jedná se o kompaktní tvůrčí učebnici, ve které jsou uvedena základní historická data, nejznámější autoři, rozdělení a popisy přístrojů, druhů fotografie, materiálů a různých fotografických technik.
fotografie

Fotorádce

85 Kč
Divadelní svět/ Theatre World
Divadelní svět Bohdana Holomíčka představuje osobitou fotografickou reflexi z prvního ročníku mezinárodního festivalu Divadelní svět Brno 2010, který byl věnován Václavu Havlovi a jeho dramatické tvorbě.
fotografie

Divadelní svět/ Theatre World

89 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 105 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>