Nejprodávanější Kniha - květen 2020
povídky

Je to komedie? Je to tragédie? - 11%
(2x)
Soubor povídek Thomase Bernharda (1931 až 1989) nastoluje všechna ústřední témata a postupy autorovy tvorby: problém viny a trestu, institucionální moci a osudu jedince, tradice moderního myšlení i jeho sebedestrukce.
povídky

Je to komedie? Je to tragédie?

311 Kč
276 Kč
Ohromný svět
Výbor z povídkové tvorby Suníla Gangopádhjáje (*1934).
povídky

Ohromný svět

68 Kč
Tábor Radostné vědy - 11%
V souboru povídek autor nahlíží intimní hloubku lidského osudu. Volí většinou "nepohodlná" témata - poslední chvíle umírajícího člověka, příběh potratu, alegorie o koncentračních táborech, konzumní antropocentrický alibismus ve vztahu k zvířatům atd.
povídky

Tábor Radostné vědy

205 Kč
182 Kč
Warhammer - Rytíři cti - 11%
V ponurém světě Warhammeru drancují krvežízniví přívrženci mocností zla zemi. Ale lidská rasa má svoje vlastní hrdinné obránce...RYTÍŘI CTI je strhující sbírka akčních fantasy povídek z časopisu Inferno!
povídky

Warhammer - Rytíři cti

206 Kč
183 Kč
Příkladné povídky - 11%
(1x)
Příkladné povídky, jejichž titul odkazuje k tradici středověkého exempla i k Příkladným novelám Miguela de Cervantese, představují českému čtenáři jednu z největších osobností portugalské literatury 20. století, Sophii de Mello Breyner Andresenovou.
povídky

Příkladné povídky

143 Kč
127 Kč
Staženi z kůže ze tmy vycházíme - 11%
Ve své třetí knize Dutka představuje soubor deseti povídek vzniklých v nedávné době. Pokusil se v nich na půdorysu detailních mikroanalýz lidských osudů a zlomových situací pojmenovat celé poslední půlstoletí českých dějin, zejména padesátých let.
povídky

Staženi z kůže ze tmy vycházíme

143 Kč
127 Kč
Krajinou samoty - 11%
(2x)
Osm povídek čtyř současných nejoceňovanějších lotyšských spisovatelek.
povídky

Krajinou samoty

206 Kč
183 Kč
Nešťastný policejní ředitel
Další svazek objevených a neznámých textů Jaroslava Haška. S ilustracemi Josef Lady.
povídky

Nešťastný policejní ředitel

80 Kč
Sestro, sestro - 6%
Sbírka krátkých próz nejznámější současné ukrajinské spisovatelky. Jejich hlavním tématem je "žena". Autorka líčí ženu v různých podobách, dívčí a ženské pocity v různém věku, vztah mezi dvěma ženami, mezi mužem a ženou, mezi rodiči a dcerou.
povídky

Sestro, sestro

220 Kč
207 Kč
Krajina s pobřežím - 11%
(2x)
Výbor představuje průřez norskou povídkovou tvorbou dvacátého století. Vedle povídek starších, mnohdy již kanonizovaných autorů obsahuje povídky prozaiků současných, s jejichž tvorbou se český čtenář dosud nesetkal.
povídky

Krajina s pobřežím

178 Kč
158 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 116 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 > >>