Nejprodávanější tituly - květen 2020
dům a zahrada

Stavba krbu - 20%
Moderních krbových vložek je na současném trhu nepřeberné množství. Stranou vývoje nezůstávají ani materiály, kterými se tyto vložky obezdívají.
dům a zahrada
Ukázky

Stavba krbu

149 Kč
119 Kč
Štukatérství - 20%
Na našem současném trhu ojedinělá publikace, přinášející zevrubnou informaci o štukatérském oboru, jehož největší rozkvět byl v českých zemích v 18. století. Nicméně toto pozoruhodné umělecké řemeslo přežilo až do současnosti.
dům a zahrada
Ukázky

Štukatérství

271 Kč
217 Kč
Výcvik psů loveckých plemen - 11%
Autor zastává názor, že drilování loveckého psa na oploceném cvičišti nikam nevede, neboť je mu zapotřebí právě lovecké výchovy, s jejíž pomocí jej lze nejsnáze dovést k poslušnosti a ovladatelnosti.
dům a zahrada

Výcvik psů loveckých plemen

314 Kč
279 Kč
Výchova malých psů - 11%
Světem na malých tlapkách. Psi malých plemen jsou ideální kamarádi - cítí se dobře v městském bytě, jsou bezproblémovými průvodci na cestách a potřebují méně pohybu než ti velcí. Ale i oni jsou opravdoví psi.
dům a zahrada

Výchova malých psů

179 Kč
159 Kč
Agility pro pokročilé - 11%
Druhý díl publikace nabízí hlubší pohled do tajů psího sportu s názvem agility. Čtenářům přináší exkurzi do světa vrcholového sportu, ale je určen i zájemcům o pokročilejší běhání a závodění se psem.
dům a zahrada

Agility pro pokročilé

206 Kč
183 Kč
Jakou rostlinu kam zasadit - 14%
(1x)
Zahradníci se často snaží zjistit, jaká rostilna je vhodná pro jejich účely nebo pro specifické místo na zahradě. Naše kniha vám snadno a spolehlivě pomůže vybrat to, co hledáte, přesně podle vašich představ.
dům a zahrada

Jakou rostlinu kam zasadit

297 Kč
255 Kč
Zděné a kachlové sporáky - 20%
V první části knihy naleznete návod na snadnou instalaci tzv. stolového sporáku, druhá část se podrobně věnuje stavbě klasického kachlového sporáku s vyvýšenou částí, v poslední části knihy se čtenář dozví jak diagnostikovat a opravit závadu.
dům a zahrada
Ukázky

Zděné a kachlové sporáky

149 Kč
119 Kč
Bonsaj - 20%
Tento průvodce pěstováním bonsají je určen především začínajícím pěstitelům a obdivovatelům bonsají. Kniha si neklade za cíl být vysoce odborným dílem, ale spíše praktickou příručkou založenou na dlouholetých osobních zkušenostech autora.
dům a zahrada
Ukázky

Bonsaj

280 Kč
224 Kč
Chováme sladkovodní raky - 20%
Přehledné a především aktuální informace obsažené v praktické části publikace pomohou zájemcům o tyto atraktivní, poměrně nenáročné a cenově dostupné živočichy, aby se vyvarovali chyb, kterých by se mohli při chovu dopustit.
dům a zahrada
Ukázky

Chováme sladkovodní raky

297 Kč
238 Kč
Vzduchotěsnost obvodových plášťů budov - 20%
Kniha je určena především projektantům a architektům, užitečná může být i investorům se zodpovědným přístupem ke kontrole kvality stavebního díla a také všem zájemcům o nízkoenergetické stavění.
dům a zahrada
Ukázky

Vzduchotěsnost obvodových plášťů budov

221 Kč
177 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 172 položek
<< < 1 .. 14 15 16 17 18 > >>