Nejprodávanější tituly - květen 2020
romantika

Ale já chci žít! - 30%
Malý Leo Wiehmann byl jedním z pacientů sestry Angeliky a jeho zdravotní stav vyžadoval mimořádnou péči. Jeho osud nenechal nikoho z dětské kliniky u Sv. Michala chladným. Každým dnem byl Leo slabší. Neodkladně potřeboval transplantovat játra. ....
romantika
Ukázky

Ale já chci žít!

30 Kč
21 Kč
Ať mě to nebolí! - 30%
"Ach, to je fantastické!" Nina Franckeová se spokojeně protáhla na lehátku a nastavila břicho jihofrancouzskému slunci. Vzduch byl prosycen vůní levandule a bougainvilie kvetly s přímo marnivou nádherou.
romantika
Ukázky

Ať mě to nebolí!

30 Kč
21 Kč
Co žena nedokáže zapomenout - 30%
Hezká Birtta seděla před sestrou Angelikou s uplakanýma očima a v hlavě měla jedinou utkvělou myšlenku: její jediný syn Julian má leukémii a ona mu nemůže dát svou kostní dřeň!
romantika
Ukázky

Co žena nedokáže zapomenout

30 Kč
21 Kč
Nabídka k sňatku - 30%
Doktor Adrian Abel si k sobě Angeliku zamilovaně přitáhl a jejich rty se na okamžik něžně dotkly.. ....
romantika
Ukázky

Nabídka k sňatku

30 Kč
21 Kč
Posedlost
Posedlost po lásce vede dospělou dívku a mladého muže rozdílnými cestami. Proto kniha Heleny Longinové obsahuje dva příběhy. V prvním je touha po sexu podmíněna hledáním manžela, v druhém je zamilování na první pohled pastí pro milence.
romantika

Posedlost

257 Kč
Slíbal jí slzy - 30%

Bettina už seděla několik hodin u lůžka své malé přítelkyně Silke, která ležela bledá a nehybná na polštářích. Lékaři ji uvedli do umělého spánku, protože utrpěla těžké popáleniny a měla by nesnesitelné bolesti. Bettina plakala zoufalstvím....

romantika
Ukázky

Slíbal jí slzy

30 Kč
21 Kč
Zůstalo jen dítě - 30%
Sestra Angelika se chodila několikrát za den podívat na kojenecké oddělení, kde ležela maličká a křehká Kristýnka, které bylo teprve několik dní, a přesto jí i za tak krátkou dobu přirostla k srdci.. ....
romantika
Ukázky

Zůstalo jen dítě

30 Kč
21 Kč
Dopadlo to špatně...vzali se - 30%
(1x)
Příběh tří šťastně vdaných a jedné čerstvě rozvedené kamarádky (dohromady mají devět dětí a desáté je na cestě), vypráví o ženské soudržnosti, přátelství a samozřejmě o lásce.
romantika
Ukázky

Dopadlo to špatně...vzali se

159 Kč
111 Kč
Chytrá žena pro manžela přes plot skočí - 30%
Statut svobodné matky s dvojčaty sice Klára nebere nijak dramaticky, ale přece jen by se ráda vdala, měla manžela a úplnou rodinu. Když potká Přemysla, přeskočí jiskra a vzplane láska jako hrom.
romantika
Ukázky

Chytrá žena pro manžela přes plot skočí

155 Kč
109 Kč
Jak zabít manžela
(1x)
Příběh o ženách, které všechno nemají, zato všechno dělají.
romantika
Ukázky

Jak zabít manžela

149 Kč
Zobrazuji 221 - 230 z 236 položek
<< < 1 .. 21 22 23 24 > >>