Nejprodávanější e-knihy - květen 2020
všeobecné a ostatní

Těhu v běhu - 20%
Autorka úspěšného blogu www.Tehuvbehu.cz (se kterým se probojovala do finále soutěže Blogerka roku 2016), hobby běžkyně a fitness nadšenkyně píše nejen o běhání v těhotenství, ale také o tom, jak se po porodu dostat zpátky do formy.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Těhu v běhu

129 Kč
103 Kč
Kompletní průvodce půstem - 20%
Po celé dlouhé dějiny se lidé postili. Ať z kulturních a náboženských důvodů, nebo jen kvůli neúspěšnému lovu, občasné hladovění bylo tisíce let přirozenou součástí života – až do nedávna...
všeobecné a ostatní
Ukázky

Kompletní průvodce půstem

319 Kč
255 Kč
Fyziologie a klinické aspekty pohybové aktivity - 20%
Stále více se šíří a potvrzuje poznání, že dostatek pravidelného a přiměřeného pohybu patří nejen k základním podmínkám zdraví, ale i k udržení dobré kondice. O tom, co je nejvhodnější pro každou věkovou kategorii, informuje tato kniha.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Fyziologie a klinické aspekty pohybové aktivity

240 Kč
192 Kč
Gerontologie pro sociální práci - 20%
Přehledový text o problematice stárnutí je určen zaměstnancům sociální sféry, kteří pracují se seniory v nepříznivé sociální situaci a s nízkou mírou soběstačnosti.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Gerontologie pro sociální práci

300 Kč
240 Kč
Cvičení pro zdravá záda - anatomie - 20%
Kompletní program pro prevenci potíží a zlepšení zdravotního stavu zad, který obsahuje cvičení, jež pomáhají protahovat, posilovat a zpevňovat zádové svalstvo – od hlavy až po kostrč.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Cvičení pro zdravá záda - anatomie

339 Kč
271 Kč
Chcete pochopit zuby? - 20%
Neobyčejná kniha, která ukáže zubním lékařům neobvyklý a širší pohled na obor. Formou eseje provádí autor čtenáře po tajemstvích zubolékařského světa.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Chcete pochopit zuby?

169 Kč
135 Kč
Kosmetika hrou - 20%

Vyrobte si svoji vlastní kosmetiku. Stojí to za to! Tato voňavá kuchařka přináší návody na výrobu čistě přírodní kosmetiky a drogerie, které jsou v souladu s přírodou, netoxické a ekologicky šetrné.

všeobecné a ostatní
Ukázky

Kosmetika hrou

209 Kč
167 Kč
Pomalá dieta - 20%
V Pomalé dietě Marc David ukazuje nový způsob, jak porozumět našemu vztahu k jídlu. Zaměřuje se na kvalitu a na možnosti, jak skrze potěšení z jídla proměnit a vylepšit metabolismus.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Pomalá dieta

240 Kč
192 Kč
Velmi osobní kniha o zdraví - 20%
(3x)

Jak dát tělu to nejlepší v dnešní uspěchané době? Tipy od nejvlivnější české expertky v oblasti zdravého životního stylu.  Jsme obyvatelé přepychové části Země. Máme dostatek vody a jídla. Můžeme studovat podle chuti a zájmů, většina z nás si vybírá, co bude v životě dělat.

všeobecné a ostatní
Ukázky

Velmi osobní kniha o zdraví

339 Kč
271 Kč
Homo psychoticus II - 20%
(1x)
Upřímná výpověď o životě s psychotickým onemocněním je volným pokračováním knihy Homo psychoticus, která čtenářům přiblížila minulost autorky, mnohdy psychotickou přítomnost a plány do budoucna. Kniha končila přijetím na vysokou školu.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Homo psychoticus II

159 Kč
127 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 72 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>