Nejprodávanější Kniha - květen 2020
medicína

Léčba Schopenhauerem - 11%
V románu o psychoterapii a psychoterapeutech oblíbený autor rozehrává skutečný příběh ze života filozofa Artura Schopenhauera.
medicína

Léčba Schopenhauerem

386 Kč
343 Kč
Červená kniha - čtenářská edice - 11%
(2x)
Čtenářská edice populární Červené knihy, která obsahuje pouze text bez grafického doprovodu, který ovšem o to víc vyniká svou profétickou silou obraznosti a jazykové barevnosti.
medicína

Červená kniha - čtenářská edice

719 Kč
639 Kč
Lexikon psychologie - 11%
Kniha umožňuje systematické studium obecné psychologie, a je úvodem do studia psychologie sociální a vývojové. Může být použita jako učebnice.
medicína

Lexikon psychologie

612 Kč
544 Kč
Zázračná otázka - 11%
Předkládaná práce je poslední knihou, na níž se autorsky podílel Steve de Shazer, tvůrce krátké terapie zaměřené na řešení. Knihu ocení psychoterapeuti, poradenští pracovníci, koučové, manažeři, lidé usilující o seberozvoj a studenti psychologie.
medicína

Zázračná otázka

314 Kč
279 Kč
Praktická pneumologie - 11%
Tento vynikající kompaktní a přitom velmi obsažný průvodce moderní respirační medicínou pro přípravu na zkoušky i pro každodenní praxi získal velmi příznivé hodnocení napříč pneumologickou komunitou v ČR i SR.
medicína

Praktická pneumologie

716 Kč
636 Kč
Jak na radiodiagnostiku nemocí plic - 11%
Zobrazovací metody, jmenovitě radiodiagnostika, jsou zásadním pomocníkem v rychlé diagnostice plicních nemocí a alespoň základní znalostí radiologického zobrazení hrudníku by měl být vybaven každý lékař.
medicína

Jak na radiodiagnostiku nemocí plic

536 Kč
476 Kč
Pandemie od starověku po současnost - 11%
Lidé od nepaměti mívali strach z nemocí, které ohrožovaly jejich životy, a nebylo jich málo. Celé generace byly proti epidemiím většinou bezbranné. Na mor, neštovice, tyfus či španělskou chřipku umírali lidé v desítkách milionů.
medicína

Pandemie od starověku po současnost

198 Kč
176 Kč
Management chronických ran - 11%
Publikace komplexně zpracovává management ošetřování ran. Je určená pro zdravotnické profesionály, kteří ošetřují pacienty s nehojícími se ranami v klinické praxi nemocnic, v domácí péči, v zařízeních sociálních služeb a v hospicích.
medicína

Management chronických ran

332 Kč
295 Kč
Přirozené způsoby zvládání stresu - 11%
Publikace lehkým a humorným tónem provází způsoby uvolnění a poskytuje řadu praktických rad, jak zvládat každodenní stres. Způsoby uvolnění a praktické rady, jak zvládat každodenní stres od MUDr. Karla Nešpora, CSc..
medicína

Přirozené způsoby zvládání stresu

359 Kč
319 Kč
Rozdělené self - 11%
Člověk v pozici outsidera, který se odcizil sám sobě a společnosti, nemůže prožívat sebe samého či ostatní jako „skutečné“.
medicína

Rozdělené self

329 Kč
292 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 129 položek
<< < 1 2 3 4 .. 13 > >>