Nejprodávanější e-knihy - květen 2020
česká

Kronika zániku Evropy - 30%
(15x)
Román vypráví o osudech rodiny Wagnerů, která prožívá postupný úpadek evropské civilizace. Kniha je rozdělena na dvě části. První díl nazvaný „Jak to celé začalo“ popisuje léta 1984 – 2019 a vychází z reálného vývoje Čech a Evropy.
česká
Ukázky

Kronika zániku Evropy

349 Kč
244 Kč
Krvavý Bronx
(2x)
Nejlepší autoři z nakladatelství Host a Druhé město napsali text na motivy z „černé kroniky“, a tak vznikla obsáhlá povídková antologie s názvem Krvavý Bronx.
česká
Ukázky

Krvavý Bronx

239 Kč
Vrány
(17x)
Komorní příběh, který končí tam, kde začíná tma.
česká
Ukázky

Vrány

229 Kč
Umění mrdati
(1x)
Kontroverzní dílko připisované Vítězslavu Nezvalovi. Kniha je stylizována do formy dopisu z první poloviny 19. století. Otevřené, poeticky opsané rady mají být návodem i poučením, jak obstát jako milovník ve světě tělesné smyslnosti a ženské náruče.
česká
Ukázky

Umění mrdati

50 Kč
Za oponou války
(7x)
Prvotina z pera válečného reportéra a zpravodaje ČT.
česká
Ukázky

Za oponou války

198 Kč
Hotýlek
(29x)
Některé věci jakoby existovaly mimo čas. Zůstávají stejné navzdory dějinám, válkám, totalitním režimům i počasí. Takový je i hotel pana Leopolda, vlastně spíše hodinový hotýlek, založený v dobách první republiky a nabízející potěšení a rozkoš pánům.
česká
Ukázky

Hotýlek

259 Kč
Tereza Ramba: DobroDruhům
(3x)

Neplánujte cesty… prožijte je!  Cestování si nikdy nenaplánujete na sto procent – vždy vás něco překvapí. Ví to i oblíbená herečka a cestovatelka Tereza Ramba (Voříšková). Za dva roky navštívila dvacet zemí a rozepsala se o jejich známých i nečekaných podobách.

česká
Ukázky

Tereza Ramba: DobroDruhům

389 Kč
Zvuky probouzení
(3x)
Kniha manželů Třešňákových vypráví příběh výchovy dcery s autismem spojeným s mentální retardací a vážnými projevy chování. Není primárně svědectvím o autismu, ale spíše o hledání rovnováhy v extrémně náročné životní situaci.
česká
Ukázky

Zvuky probouzení

199 Kč
Poslední aristokratka
(61x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.
česká
Ukázky

Poslední aristokratka

160 Kč
Jako v nebi, jenže jinak
(12x)
Samotáři nežijí jen na Šumavě. Aleš Palán, autor bestselleru Raději zešílet v divočině, přináší setkání s dalšími solitéry žijícími stranou civilizace. Rok a půl za nimi jezdil do oblastí od Chodska po Bílé Karpaty, od Jizerských hor po Beskydy.
česká
Ukázky

Jako v nebi, jenže jinak

497 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>