Nejprodávanější tituly - květen 2020
umění

George Harrison
Vynikající obsáhlá a poctivá biografie, která vyšla u příležitosti nedožitých sedmdesátin britské hudební legendy. Přináší působivý intimní portrét, který odhaluje mnoho nového i těm, kteří o Beatles a Harrisonovi ledacos vědí.
umění

George Harrison

202 Kč
Kinematograf
(10x)
Přední český filmový historik a univerzitní pedagog vydal do hájemství, v němž se pohybuje řadu let - v raných dějinách českého (československého) filmu. Kniha obsahuje texty z posledních deseti let, které se zabývají tématem "raného filmu".
umění

Kinematograf

224 Kč
Ma vie

Nahlédněme do malířovy duše jeho vlastníma očima a nechme se okouzlit… Chagall celý svůj život vyprávěl příběhy, příběhy svého života, příběhy zaniklého světa, příběhy svých radostí, ale i obav a smutku…

umění
Ukázky

Ma vie

127 Kč
Vojta Dukát
Moravský fotograf Vojta Dukát (* 1947) odešel po okupaci Československa sovětskou armádou do nizozemského exilu (1968). Toulal se po světě a vynikl v žánru humanistické fotografie. 38. svazek edice Fototorst.
umění

Vojta Dukát

300 Kč
Vyprávět příběh
Vyprávět příběh, kniha, která už dlouho chybí na českém trhu. Legendární scenárista a spisovatel Jean-Claude Carriere, držitel Oscara za celoživotní dílo, vypráví s přehledem a humorem o řemeslu literáta, ...
umění

Vyprávět příběh

268 Kč
Slavné vily Slovinska
Úspěšná edice Slavné vily, překročila hranice Čech, Moravy a Slezska. Po Slavných vilách Slovenska zamířila do Slovinska. Do země slavných architektů - Jože Plečnika (u nás známého architekta Pražského hradu a tvůrce kostela Nejsvětějšího Srdce Páně).
umění

Slavné vily Slovinska

404 Kč
Architektura
(2x)
Terminologie architektury v obrazech. I tak by se dala nazvat názorná a přehledná publikace, zaměřená na historii architektury v našich zemích.
umění

Architektura

431 Kč
O duchovnosti v umění
Autor (jedna z největších postav moderního výtvarného umění) v knize rozvíjí myšlenky - výsledky pozorování a pocitů z období několika let na počátku 20. století.
umění
Ukázky

O duchovnosti v umění

139 Kč
Slavné stavby Prahy 7
Další z publikací Slavných staveb provází tentokrát čtenáře po 70 stavbách Prahy 7.
umění

Slavné stavby Prahy 7

386 Kč
Saint Vitus´s Cathedral
Další v řadě knižních vydání fotografických cyklů Josefa Sudka přináší unikátní svazek fotografií Svatovítské katedrály z dvacátých let, o jejichž knižní vydání autor neúspěšně usiloval po celý svůj život.
umění

Saint Vitus´s Cathedral

637 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 262 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 27 > >>