Nejprodávanější audioknihy ke stažení - květen 2020
detektivky

Sál smrti - 20%
Druhý případ detektiva Li Jena a americké soudní lékařky Margaret Campbellové.
detektivky
Ukázky

Sál smrti

299 Kč
239 Kč
Vzpoura goliardů - 20%
(1x)
Píše se rok 1261. Přemysl II. Otakar podpoří v boji o trůn římského krále proti Alfonsi Kastilskému jeho konkurenta Richarda Cornwalského a za to má slíben majestát. Jenže v diplomacii není nic takové, jak by se mohlo na první pohled zdát...
detektivky
Ukázky

Vzpoura goliardů

249 Kč
199 Kč
Zločin na Bezdězu - 20%
(1x)
Jubilejní dvacátý příběh královského prokurátora a správce hradu Bezděz Oldřicha z Chlumu se odehrává přímo na Bezdězu a v hlubokých lesích, které ho obklopují. Tajemný zločin pomáhají řešit jako obvykle panoš Ota a velitel Diviš...
detektivky
Ukázky

Zločin na Bezdězu

299 Kč
239 Kč
Muž, který hledal svůj stín - 20%
(2x)
Lisbeth Salanderová si odpykává kratší trest v ženské věznici Flodberga a marně se snaží vyhnout konfliktu se spoluvězeňkyněmi.
detektivky
Ukázky

Muž, který hledal svůj stín

349 Kč
279 Kč
Prokletí brněnských řeholníků - 20%
Audio verze historické krimi, ve kterém Oldřich z Chlumu byl vyslán do Brna vyšetřovat krádež v klášteře tamních minoritů. Ovšem cesta se jeví jako velmi záhadná, neboť se ukáže, že ve hře je cosi velice znepokojivého.
detektivky
Ukázky

Prokletí brněnských řeholníků

299 Kč
239 Kč
Složka 64 - 20%
Zneužívání a násilí patřily ještě před čtyřiceti lety do každodenního života žen deportovaných na dánský ostrov Sprogo. Podobný osud potkal i Nete Hermansenovou, jíž následky zdejšího pobytu pronásledují celý život.
detektivky
Ukázky

Složka 64

299 Kč
239 Kč
Brouk - 20%
(1x)
Během oslav pohanského svátku Johannus na finském ostrově Ukko Kokko náhle zmizí dívka a několik hodin po ní mladý muž. Utopila se? Ublížil jí? Vytratili se spolu? Pomoc při hledání svědka nabízí Elen Jollyová .
detektivky
Ukázky

Brouk

249 Kč
199 Kč
Msta písecké panny - 20%
Detektivní příběh vynikajícího českého autora.
detektivky
Ukázky

Msta písecké panny

249 Kč
199 Kč
Sluneční bouře - 20%
Daňová poradkyně Rebecka Martinssonová se po letech vrací do svého rodného městečka Kiruny, aby pomohla své dávné přítelkyni, jejíž bratr byl hrůzným způsobem zavražděn v kostele náboženského společenství, které kdysi založil.
detektivky
Ukázky

Sluneční bouře

269 Kč
215 Kč
Ve službách zla - 20%
(2x)

Cormoran Strike čelí pomstě v nejtemnějším případu své kariéry. Představte si, že obdržíte balíček s useknutou nohou… Neohroženou Robin, asistentku soukromého detektiva Cormorana Strika vyděsí záhadný balík k smrti. Jejího šéfa jen tak něco

detektivky
Ukázky

Ve službách zla

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 61 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>