Nejprodávanější audioknihy ke stažení - květen 2020
detektivky

Zavřená truhla - 20%
(1x)
Nejslavnější postava z pera královny zločinu je zpět… Poirot, jedinečná postava světové detektivní scény, jež letos oslaví sto let od okamžiku svého zrodu, se po úspěchu Vražd s monogramem vrací s novým případem z pera Sophie Hannah.
detektivky
Ukázky

Zavřená truhla

299 Kč
239 Kč
Policie - 20%
(4x)
Na místech, kde byli v minulosti spáchány dosud neobjasněné zločiny, jsou nalezeni zavraždění jejich dřívější vyšetřovatelé a to stejným způsobem, jakým byly usmrceny původní oběti.
detektivky
Ukázky

Policie

339 Kč
271 Kč
Stalker - 20%
(3x)
Poslední díl řady s Joonou Linnou vychází opět v intenzivním podání Pavla Rímského, jehož hlas už k sérii neodmyslitelně patří.
detektivky
Ukázky

Stalker

319 Kč
255 Kč
Zabijáci - 20%
(1x)
Druhý díl úspěšné detektivní řady dánského spisovatele Jussiho Adlera-Olsena o oddělení Q, zabývajícím se nevyřešenými či odloženými případy, vychází jako audiokniha Zabijáci v podání Igora Bareše.
detektivky
Ukázky

Zabijáci

279 Kč
223 Kč
Muž z ostrova Lewis - 20%
(10x)

Fin Macleod se vrací na svůj rodný ostrov, z klidu jej však vytrhne nález mrtvého muže, který byl podle DNA příbuzný s otcem jeho dávné lásky Marsaili. Druhý díl trilogie Lewis.

detektivky
Ukázky

Muž z ostrova Lewis

299 Kč
239 Kč
Skála - 20%
(16x)
Skála je detektivní román vzácné síly a představivosti. Je možno ho zařadit do kategorie tzv. literary crime, tedy krimi psané kvalitním literárním stylem který ještě více vynikne v bravurním podání Jiřího Dvořáka.
detektivky
Ukázky

Skála

299 Kč
239 Kč
Apagé Satanas - 20%

Annu, přítelkyni Ludmily z V artemberka, trápí podivné sny. V pitoreskním reji se jí zjevuje dílna obklopená skálami a démon, který se necudně zmocňuje jejího těla.

detektivky
Ukázky

Apagé Satanas

229 Kč
183 Kč
Dívka, která kopla do vosího hnízda - 20%
(6x)
Třetí díl světově úspěšné krimi trilogie Milénium. Lisbeth Salanderová plánuje pomstu. Chce se pomstít lidem, kteří se ji pokusili zabít, a také vládním institucím, které jí téměř zničily život ...
detektivky
Ukázky

Dívka, která kopla do vosího hnízda

299 Kč
239 Kč
Vraždy v ulici Morgue/ Vrah jsi ty - 6%
Vynikající dramatizace příběhu označovaného za první klasickou detektivku a další detektivní povídka v podání Otakara Brouska st.
detektivky
Ukázky

Vraždy v ulici Morgue/ Vrah jsi ty

195 Kč
183 Kč
Dívka, která si hrála s ohněm - 20%
(3x)
Druhý díl trilogie Milénium odkrývá minulý a současný život Lisbeth Salanderové, tajemné punkerky a hackerky, kterou čtenáři znají již z prvního dílu.
detektivky
Ukázky

Dívka, která si hrála s ohněm

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 61 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>