Nejprodávanější e-knihy - květen 2020
romantika

Návrat na Vysočinu - 20%
(1x)
Temperamentní Rowena MacLawryová se vrací na Skotskou vysočinu po pozoruhodně úspěšném debutu v londýnské společnosti a dává zcela jasně najevo, že ze svého dětského poblouznění Lachlanem MacTierem už vyrostla.
romantika
Ukázky

Návrat na Vysočinu

189 Kč
151 Kč
Skutečná vášeň - 20%
(2x)
Andreu děsí představa, že by se opět ukázala na svatbě jedné ze svých sester bez přítele. Proto se rozhodne k zoufalému kroku.
romantika
Ukázky

Skutečná vášeň

69 Kč
55 Kč
Fotografie - 20%
(1x)
Fotografie je román plný emocí. Autorka čtenáře přenáší mezi dvěma vypravěčkami a časovými obdobími – mezi Rachael a Sophií, mezi Itálií 50. let a Anglií současnosti.
romantika
Ukázky

Fotografie

339 Kč
271 Kč
Miluj mě jakkoli - 20%
(4x)
Caleb Pierce začal podnikat v otcově stavební firmě Pierce Brothers už jako mladý kluk. Vždycky snil o tom, že se vypracuje a firma jednou přejde pod jeho křídla. Otcova závěť ale říká něco jiného.
romantika
Ukázky

Miluj mě jakkoli

239 Kč
191 Kč
Žár a led - 20%
Novodobá romance z prostředí pro moderní ženy. Vášeň a zrada uprostřed zmrzlého severního Švédska.
romantika
Ukázky

Žár a led

382 Kč
306 Kč
Stanice odložených lásek
(1x)
Nová kniha Hany Marie Körnerové vypráví o osudech dvou kamarádek Laděny a Kamily na pozadí událostí sedmdesátých a osmdesátých let minulého století.
romantika
Ukázky

Stanice odložených lásek

199 Kč
Emmin ochránce - 20%
(2x)
Krásná kaskadérka Emma se potřebuje skrýt před svým bývalým násilnickým přítelem, a tak jí přijde vhod natáčení westernu na ranči ve Wyomingu. Když se o jejích potížích dozví bohatý rančer Carson, vezme ji pod svou ochranu.
romantika
Ukázky

Emmin ochránce

69 Kč
55 Kč
Milionářova rukojmí - 20%
(1x)
Aby Nessa zachránila svého bratra, nezbývá jí nic jiného než se vydat za majitelem hřebčína Lucem a požádat ho o pomoc. Netuší však, jak neúprosný Luc umí být… dokud její bratr nesplatí dluh, stane se Nessa Lucovou rukojmí!
romantika
Ukázky

Milionářova rukojmí

69 Kč
55 Kč
Únos na karibský ostrov - 20%
(1x)
Chloe nastoupí do baletní společnosti bratrů Casillasových jako kostymérka. Po letech se opět setkává s Louisem a ke svému překvapení zjišťuje, že ho i po čase odloučení miluje stejně, jako když jí bylo sedmnáct.
romantika
Ukázky

Únos na karibský ostrov

69 Kč
55 Kč
Vila na Capri - 20%
(1x)
Když Veronice jednoho dne zazvoní telefon a ozve se v něm hlas italského obchodníka a bývalého závodního lyžaře Leonarda Fabrizziho, její život rázem nabere nečekaný směr.
romantika
Ukázky

Vila na Capri

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 158 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 16 > >>