Nejprodávanější e-knihy - květen 2020
učebnice - vzdělání

Fyzikální léčebné metody pro praxi - 20%
Moderně pojatá publikace sepsaná našimi předními odborníky seznamuje čtenáře se současným stavem a využitím fyzikální terapie včetně nejnovějších poznatků např.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Fyzikální léčebné metody pro praxi

332 Kč
266 Kč
Chrám Matky Boží v Paříži A1/A2 - 20%
(2x)
Příběh krásné Esmeraldy je zpracován pro čtenáře, kteří si chtějí vyzkoušet, jak si poradí se souvislým textem ve francouzštině. Úroveň jazyka v publikaci je vhodná pro začínající studenty. Český zrcadlový překlad umožní čtenáři obratem zkontrolovat, zda francouzskému textu správně porozuměl.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Chrám Matky Boží v Paříži A1/A2

149 Kč
119 Kč
Kryštof Kolumbus A1/A2 - 20%
Mořeplavec Kryštof Kolumbus se celý svůj život mýlil. Jeho kreslené mapy byly značně nepřesné, výpočty cest po moři velmi hrubé. Dokonce když se vylodil na břehu Ameriky, myslel si, že je na ostrovu, který patří Číně.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Kryštof Kolumbus A1/A2

159 Kč
127 Kč
Nejlepší hry z lesních školek - 20%

Buďte s dětmi venku a naučte je objevovat svět. Kniha pro rodiče, průvodce a učitele předškolních dětí přináší výběr her, které se osvědčily v lesních školkách. Některé jsou známé a rozšířené, jiné originální a neobvyklé. Všechny jsou ale vyzkoušené. Vybírali jsme takové hry a činnosti, které lze provozovat při různém počtu dětí a nezávisejí pouze na velké skupině.

učebnice - vzdělání
Ukázky

Nejlepší hry z lesních školek

279 Kč
223 Kč
Nová literatura v kostce pro SŠ - 20%
Oblíbená řada učebnic ve zbrusu novém přepracovaném vydání! Publikace přináší přehled středoškolské literatury „v kostce“, tedy stručně a přehledně. Je určena studentům, ale nejen jim.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Nová literatura v kostce pro SŠ

179 Kč
143 Kč
Nový český jazyk v kostce pro SŠ - 20%
Oblíbená řada učebnic ve zbrusu novém vydání! Publikace přináší přehled středoškolského českého jazyka “v kostce”, tedy stručně, přehledně a názorně. Je určena studentům, ale nejen jim.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Nový český jazyk v kostce pro SŠ

189 Kč
151 Kč
Pejsek Tom a jeho trampoty - Obrázkové čtení - 9%
Pro zvídavé předškoláky a žáky 1. třídy nabízíme obrázkové čtení. Knížka Pejsek Tom a jeho trampoty je volným pokračováním velmi úspěšné a dětmi oblíbené knihy Pejsek Tom a jak to začalo.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Pejsek Tom a jeho trampoty - Obrázkové čtení

69 Kč
63 Kč
Psychologie - Pro studenty pedagogických oborů - 20%
Publikace určená studentům pedagogických oborů prezentuje obecnou, vývojovou, pedagogickou a sociální psychologii se zaměřením na mladší a starší školní věk dítěte.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Psychologie - Pro studenty pedagogických oborů

339 Kč
271 Kč
Sbírka řešených příkladů z matematiky, fyziky a informatiky (2007, 2009, 2010) - 20%
Příklady v publikaci by měly uchazečům o studium poskytnout konkrétní představu o typech a obtížnosti úloh, které mohou i v dalších letech při zkoušce očekávat.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Sbírka řešených příkladů z matematiky, fyziky a informatiky (2007, 2009, 2010)

95 Kč
76 Kč
Somatologie - 20%
Základní učebnice předmětu Základy anatomie a fyziologie člověka od renomovaného autora učebnic a skript a přednášejícího somatologie, anatomie a kineziologie. Publikace je doplněna téměř dvěma sty obrázky, které doplňují a ilustrují text.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Somatologie

297 Kč
238 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 109 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 11 > >>