Nejprodávanější e-knihy - květen 2020
učebnice - vzdělání

Školní pravidla českého pravopisu - 20%
Nově zpracovaná Školní pravidla českého pravopisu nejen pro žáky a studenty! Přehledně uspořádaný výklad pravopisných zásad umožní rychle se zorientovat a snadno pochopit dané pravidlo.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Školní pravidla českého pravopisu

149 Kč
119 Kč
Španělština pro školy - 20%
(1x)

Španělština se sovou pro začatečníky! Učebnice je určená pro děti a studenty od 7 do 15 let, kteří začínají se španělštinou. Jejím základem je příběh vyprávěný jednoduchým a současným jazykem.

učebnice - vzdělání
Ukázky

Španělština pro školy

249 Kč
199 Kč
The MicroBook - 20%
Cílem této učebnice je pomoci studentům lékařských fakult s učením, pochopením a vytvořením přehledu z rozsáhlého oboru lékařské mikrobiologie.
učebnice - vzdělání
Ukázky

The MicroBook

270 Kč
216 Kč
Začátečník na cestách - 20%
Chcete cestovat a domluvit se anglicky? Víte, co byste řekli česky, ale anglicky nevíte jak? Není to vždy lehké, a proto je zde 50 jednoduchých a praktických rozhovorů pro začátečníky...
učebnice - vzdělání
Ukázky

Začátečník na cestách

139 Kč
111 Kč
Angličtina - Správné používání časů - 20%
Slovesné časy patří k nejobtížnějším kapitolám při studiu anglického jazyka. Lidé obvykle nejsou jisti, zda používají správný čas, a proto se ostýchají mluvit. Při komunikaci může nesprávný čas navíc způsobit velké nedorozumění.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Angličtina - Správné používání časů

254 Kč
203 Kč
Cesta kolem světa očima dětí - 20%
Pojeď s námi na návštěvu do zemí blízkých i vzdálených.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Cesta kolem světa očima dětí

212 Kč
170 Kč
Jedeme do školy - 20%
Připravte své dítě na vstup do první třídy. S touto atraktivně ilustrovanou knížkou to půjde hravě a s radostí. Na každé straně na děti čeká spousta obrázků a úkolů. Procvičí si znalosti barev, tvarů, prostorovou orientaci, základní počty...
učebnice - vzdělání
Ukázky

Jedeme do školy

161 Kč
129 Kč
Osobnostní a sociální rozvoj - 20%
Jste pedagog nebo se pohybujete na poli pomáhajících profesí? Jste student a připravujete se na dráhu učitele? Zajímají vás vztahy ve skupině, skupinová dynamika, psychohygiena či prevence vyhoření? Tato kniha je určena právě vám.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Osobnostní a sociální rozvoj

254 Kč
203 Kč
Andragogika - 20%
Publikace vychází v druhém, aktualizovaném a podstatně rozšířeném vydání. Doplněny byly zejména části týkající se vývoje vzdělávání dospělých v ČR, andragogiky jako vědní disciplíny i didaktických otázek.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Andragogika

220 Kč
176 Kč
Angličtina pro radost III. - 20%
Třetí díl anglicko-české e-knihy určená středně pokročilým studentům. Procvičte si konverzační témata, gramatiku až po minulý průběhový čas a mnoho dalšího.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Angličtina pro radost III.

95 Kč
76 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 109 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 11 > >>