Nejprodávanější tituly - květen 2020
kuchařky

Radost z jídla - 11%
Kniha o zásadách zdravého a správného stravování je rozšířena o základní léčebné prostředky - obklady a léčebné nápoje, které jsou nejen popsány, ale i názorně ukázány na DVD.
kuchařky

Radost z jídla

341 Kč
303 Kč
Sladkosti ze Svatojánu - 11%
Máte rádi sladkosti? A chcete mlsat zdravě? Vyzkoušejte některý z více než stovky originálních receptů na dezerty, které neobsahují téměř žádný cukr, a zároveň skvěle chutnají.
kuchařky

Sladkosti ze Svatojánu

269 Kč
239 Kč
Buchty a koláče - 11%
Tato malá pekařská knížka je školou velkého pekařského umu.
kuchařky

Buchty a koláče

134 Kč
119 Kč
Jak zhubnout a už nikdy nepřibrat - 11%
Která z žen by neznala obávaný jojo-efekt?
kuchařky

Jak zhubnout a už nikdy nepřibrat

179 Kč
159 Kč
Jde to i bez mléka a vajec

Druhý díl knihy Jde to i bez mléka a vajec volně navazuje na první Jde to i bez pšenice. I tentokráte se výživový specialista Petr Havlíček a šéfredaktorka Diety Petra Lamschová zaměří na zdravý životní styl a zdravé jídlo.

kuchařky

Jde to i bez mléka a vajec

89 Kč
Yotam Ottolenghi: Kuchařka - 11%
Yotam Ottolenghi se po obrovském úspěchu svých restaurací a knihy Ottolenghi: The Cookbook (Kuchařka) řadí ke světovým špičkám ve svém oboru. Proslulost mu přináší nejenom psaní o jídle, ale také originální a zcela osobitý přístup k vaření.
kuchařky

Yotam Ottolenghi: Kuchařka

449 Kč
399 Kč
Tučné superpotraviny a oleje - 11%
Chcete mít zdravé srdce, udržet si normální váhu a nezapomínat jména přátel? V této knize najdete seznam tučných potravin, které výživoví poradci a lékaři většinou bez milosti vykazují na černou listinu.
kuchařky

Tučné superpotraviny a oleje

269 Kč
239 Kč
Deník Dity P. Kuchařka 2 - 11%
(1x)
Připravte se na nejvíc. Kuchařka s číslem 2 Deníku Dity P. vás lapí a nikdy nepustí. Přiková ke sporáku. Rozesměje i dojme. Roztočí fantazii a možná přiměje k zamyšlení, jak moc vaření „dělá“ život. Dita ví, že strašně moc.
kuchařky

Deník Dity P. Kuchařka 2

446 Kč
396 Kč
Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu - 11%
Kvašená zelenina je už tisíce let tradiční potravinou snad všech národů. Moderní dobou pozapomenutá zásobárna velkého množství živin se ve 3. tisíciletí stává „vycházející hvězdou výživy“, nově objevovanou nejen těmi, kteří chtějí upevnit své zdraví.
kuchařky

Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu

314 Kč
279 Kč
WHOLE30 - 11%
Program Whole30 autorů Melissy a Dallase Hartwigových již pomohl statisícům lidí změnit způsob přemýšlení o jídle, vlastním těle a celém životě. Přístup Whole30 vede ke snadnějšímu zhubnutí a lepšímu zdraví, ruku v ruce s vylepšením kvality spánku.
kuchařky

WHOLE30

584 Kč
519 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 159 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 16 > >>