Nejprodávanější tituly - květen 2020
romantika

Vila na Capri - 20%
(1x)
Když Veronice jednoho dne zazvoní telefon a ozve se v něm hlas italského obchodníka a bývalého závodního lyžaře Leonarda Fabrizziho, její život rázem nabere nečekaný směr.
romantika
Ukázky

Vila na Capri

69 Kč
55 Kč
Vykoupení Malcolma Sinclaira
Malcolm Sinclair s pověstí ne zrovna šlechetného a čestného muže jakoby zázrakem přežije svou smrt. Když se ze svých zranění zotavuje v převorství, má dost času přemýšlet o minulosti a napravení.
romantika

Vykoupení Malcolma Sinclaira

179 Kč
Život je změna - 20%
(1x)
Ethanu Hartovi se v jediném okamžiku změní život od základů, když se kvůli dávnému mladickému slibu stane náhradním rodičem půlroční holčičky.
romantika
Ukázky

Život je změna

69 Kč
55 Kč
Den, kdy jsem zahlídla lásku - 11%
(1x)
Dva lidé. Deset šancí. Jedna nezapomenutelná love story. Opravdu láska na první pohled neexistuje? Sledujte příběh Laurie a Jacka během deseti letech plných lásky, přátelství a zlomených srdcí. Povzbudivý a dojemný román, přesně takový, jaký potřebujete na upršené a chladné večery!
romantika

Den, kdy jsem zahlídla lásku

350 Kč
311 Kč
Začít znovu - 11%
(2x)
Allie Harperová se kvůli studiu stěhuje do Woodshillu a touží po jediném – začít znovu od začátku. Proto se jí úplně nelíbí, když jí nezbyde nic jiného než spolubydlet s arogantním grázlíkem.
romantika

Začít znovu

359 Kč
319 Kč
Dokud se budeš smát - 11%
Že princové na bílém koni vymřeli už před spoustou let, ale občas se najde chlap, kvůli kterému stojí za to něco risknout. I když výsledek je nejistý. Román pro ženy.
romantika

Dokud se budeš smát

296 Kč
263 Kč
Kapitán a jeho paní - 20%
(2x)
Kapitán Bretherton se sám ujal vyšetřování vraždy blízkého přítele, které mu svěřili jeho další dva kamarádi. Věc však má nepříjemný háček – aby měl dostatek důkazů pro usvědčení vraha, musí svést nevinnou dívku.
romantika
Ukázky

Kapitán a jeho paní

109 Kč
87 Kč
Na francouzském pobřeží - 20%
(1x)
Miliardář Benjamin dlouho vymýšlel plán, jak se pomstít tomu, kdo ho připravil o velké peníze – unést jeho snoubenku přímo ze zásnubního večírku bude dokonalou odplatou!
romantika
Ukázky

Na francouzském pobřeží

69 Kč
55 Kč
Přítel i milenec? - 20%
Když se internetem začala šířit ta zinscenovaná skandální videa, zdálo se, že má Jeff Harper po kariéře. Ve chvíli, kdy se ocitl téměř na dně, mu podal nápomocnou ruku člověk, od kterého by to nikdy nečekal.
romantika
Ukázky

Přítel i milenec?

69 Kč
55 Kč
Svázaná přísahou - 20%
(1x)
Isabella má čtyřiadvacet hodin na to, aby se vdala, jinak přijde o své dědictví po otci!
romantika
Ukázky

Svázaná přísahou

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 236 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 24 > >>