Nejprodávanější tituly - květen 2020

Gerda
(1x)
Laskavé vyprávění o podmořském světě s působivými ilustracemi.
Ukázky

Gerda

269 Kč
Hodinky od Ašera
(4x)
Co trápí dnešní třicátníky? Přemíra stresu, pocit osamění, nebo jen to, že si nemohou dovolit hodinky Hublot? Karla a Helenu spojí jedno letní odpoledne náhoda.

Hodinky od Ašera

269 Kč
Horův vzestup
Po tisících let expanzí a konkvist je lidské Impérium na vrcholu. Císař, který dosáhl svého snu pro lidstvo, předá otěže moci svému vrchnímu veliteli Horovi a zamíří zpátky na Terru.
Ukázky

Horův vzestup

149 Kč
Husitská epopej VII. - Za časů Vladislava Jagellonského
Poslední díl ságy představuje léta, kdy se českým králem stal Vladislav Jagellonský, jemuž se postupně podařilo otupit ostří nepřátelské zahraniční politiky, zvláště té papežovy.

Husitská epopej VII. - Za časů Vladislava Jagellonského

422 Kč
Karak - hra
Společenská hra Karak je původní česká rodinná hra. Hra má velmi jednoduchá pravidla. Každý hráč se ve hře Karak zhostí role jednoho hrdiny, který vyráží do labyrintu pod hradem Karak. Budete bojovat s nestvůrami a získávat zbraně a poklady.

Karak - hra

719 Kč
Knížka o muminkovi, mimle a malé Mie
Jeden z prvních příběhů ze světa skřítků muminů, bambulů, hatifnatů, fififjonek a jiných tvorečků. Navíc ozvláštněný všelijak tvarovanými výseky do stránek, jimiž lze spatřit něco nečekaného, podivuhodného. Zkrátka tahle knížka bude děti bavit!
Ukázky

Knížka o muminkovi, mimle a malé Mie

233 Kč
Kouzlo maličkostí
Filosof a teolog Anselm Grün radí, jak začít žít harmoničtější a radostnější život, těšit se ze vztahů, z toho, že jsme na světě, být se sebou spokojeni a zároveň být přínosem pro svoje bližní, jak objevit vnitřní klid a jak nepromarnit svůj život.
Ukázky

Kouzlo maličkostí

178 Kč
Lazar
(5x)

Komisař Joona Linna si myslel, že už má to nejhorší za sebou, přitom všechno teprve začíná…

Policisté objeví v bytě na předměstí Osla tělo mrtvého muže. Z toho, co najdou v mrazáku, jsou v šoku. Zavražděný byl vykradač hrobů, sběratel trofejí

Lazar

359 Kč
Léčba traumatu
Vědecké studie ukazují, že lidé, kteří přežili nehody, přírodní katastrofy nebo traumata v dětství, často trpí dlouhodobými příznaky od úzkostí a depresí přes nevysvětlitelné bolesti a únavu, až po různé druhy onemocnění a psychického „odehrávání“.
Ukázky

Léčba traumatu

248 Kč
Ledaže se spletu
Sbírka sebeironických postřehů od nejpopulárnějšího seniora, který baví český internet svým pověstným ostrovtipem.

Ledaže se spletu

224 Kč
Zobrazuji 931 - 940 z 1000 položek
<< < 1 .. 92 93 94 95 96 .. 100 > >>