Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - květen 2020

Síla nevysloveného
(2x)
Jeden z nejznámějších českých dětských psychoterapeutů popisuje a komentuje průběh léčby pěti klientů během jednoho roku.

Síla nevysloveného

323 Kč
Skály a lidé - 1.díl - Skály
Publikace Petra Hnyka vybočuje z vydavatelského standardu propagačních a průvodcovských brožurek či jiných, čistě komerčních publikací.

Skály a lidé - 1.díl - Skály

621 Kč
Skláři
Karel Klostermann je od nepaměti znám jako spisovatel Šumavy, která tvoří pevný rámec většiny jeho děl. Ve Sklářích (1897) jde však o mnohem víc. Osobní dramata dvou rodin, které spojuje sklářská profese, vykreslují nejen tvrdý život na staré Šumavě.

Skláři

269 Kč
Skřítek Kompostík a jeho kamarádi
Skřítek Kompostík se na jaře objevil na bezovém keři blízko hospodářského stavení a brzy se tam skamarádil se všemi domácími i divokými zvířátky. Každý večer si u bezu vyprávějí příběhy, které se jim na statku přihodily.

Skřítek Kompostík a jeho kamarádi

179 Kč
Soubor kreseb Marko Čermáka
Soubor 12 kreseb k 80. narozeninám Marko Čermáka. Jde o průřez celou tvorbou - desky s 12 kartony formátu A3 obsahují knižní obálky, obrazy, kreslený seriál a mapu.

Soubor kreseb Marko Čermáka

584 Kč
Staň se detektivem
Vydej se po stopách pachatelů v devíti nevyřešených případech!
Ukázky

Staň se detektivem

269 Kč
Star Trek: Titan – Syntéza
Hvězdná loď Titan pokračuje v průzkumné výpravě mimo dosud probádaný vesmír. Čím dále se dostává od prostoru Federace, tím víc se kapitán William Riker i jeho posádka těší na naplnění pravé mise Hvězdné flotily.

Star Trek: Titan – Syntéza

359 Kč
Sviňucha
Sviňucha je moderní variací na pozdně antický Román o Apolloniovi, králi Tyrském, a na hru Perikles, v níž stejnou látku a také zcela po svém zpracoval William Shakespeare.

Sviňucha

313 Kč
Špunti ve školce
Kniha je zaměřena na zvládnutí praktických dovedností, jakými jsou základní hygienické návyky, oblékání, stolování, hra, manipulace s hračkou, bezpečnost při hře, úklid, orientace v základních sociálních situacích atd.

Špunti ve školce

206 Kč
Treblinka: Povstání v továrně na smrt

Treblinku nebylo možné přežít. Tato nejefektivnější továrna na smrt v celém hrůzném stroji holokaustu zabíjela tolik lidí, že nebylo kam ukládat jejich ostatky. Obrovské rošty na pálení těl se brzy ukázaly jako nedostačující. Země kolem Treblinky se topila v krvi.

A přesto se na smrt vyčerpaní jedinci zbavení své lidské důstojnosti odvážili vzdorovat. Dne 2. srpna 1943 se ve vyhlazovacím táboře rozhořelo ozbrojené povstání, které skončilo úspěchem. Šlo o povstání mimořádné, větší, než byla podobná vzpoura

vězňů ve vyhlazovacím táboře Sobibor.

Oceňovaná kniha polského autora Michała Wójcika je poutavou rekonstrukcí tohoto méně známého a téměř neuvěřitelného povstání. Je to příběh o mimořádném hrdinství, víře, naději i o tom, že i v největším lidském pekle se může stát zázrak.

Ukázky

Treblinka: Povstání v továrně na smrt

359 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>