Nejprodávanější e-knihy - červen 2020

Citlivý člověk
(1x)
Hrdinové Topolova románu, kočovný herec Táta se svou alkoholickou ženou a dvěma synky, křižují Evropou, aby se pokusili nalézt staronový domov na březích Sázavy.
Ukázky

Citlivý člověk

248 Kč
Ctnost sobectví
V tomto souboru článků, Randová nabízí „nové pojetí egoismu“ založené na rozumu, jako nástroji uchování lidského života. Je to pojetí vylučující jakoukoli formu obětování, jak sebe ostatním tak ostatních sobě.
Ukázky

Ctnost sobectví

229 Kč
Čert tě vem
(2x)
24 letý, krásný, mladý muž, Michal, co má rád sex, peníze a sám sebe. O deset let starší Marek, který už něčeho v životě dosáhnul a ví, co chce. Dva rozdílní kluci. Přesto se jednoho večera potkají na internetové seznamce.
Ukázky

Čert tě vem

99 Kč
Červená královna

Červená královna je poutavě napsaná encyklopedie nejnovějších vědeckých názorů na lidskou přirozenost.

Ukázky

Červená královna

249 Kč
Čeština pod hákovým křížem
Jazyk není pouze nástrojem komunikace, ale je chápán i jako jedno z kritérií národa. V politicky vypjatých časech se mluvčí upínají k jazyku jako ke stěžejní hodnotě, kterou je nutno bránit.
Ukázky

Čeština pod hákovým křížem

200 Kč
Člověk má dělat to, nač má sílu. Život…
Než se stal Václav Havel prezidentem, znal Olgu Havlovou jen málokdo. Stačilo pár let, a získala si úctu tisíců spoluobčanů. Dodnes se hovoří o její noblese a aristokratičnosti ducha, o síle její osobnosti. Lze říci o Olze Havlové ještě něco nového, hlubšího a zajímavějšího? Pokouší se o to tento…
Ukázky

Člověk má dělat to, nač má sílu. Život…

239 Kč
Dobře mi tak
(1x)
Sebestředný a bezohledný malíř Boris se rozvádí se svou ženou a stěhuje se ze společného bytu ke kamarádu Viktorovi. Tento životní zlom ho nutí zamyslet se nad sebou samým a bilancovat. Boris si postupně uvědomuje všechny svoje selhání a poněkud neohrabaně se pokouší napravit chyby. Hledá cestu zpět ke svému dospělému synovi, minulost se mu ale vrací jako bumerang.
Ukázky

Dobře mi tak

209 Kč
Dračí hrobka
Jsi Gabriel Knox – elitní důstojník ve službách guvernéra ze Sinotaharu. V zoufalé misi za záchranou severského národa musíš společně s Raywou Signum vyhledat mudrce Beordena Kalonyho.
Ukázky

Dračí hrobka

129 Kč
Epištoly o elitách a lidu
(2x)
Volné pokračování úspěšné knihy Breviář pozitivní anarchie, která podrobně rozebírala nejrůznější problémy současnosti. Jim se věnuje i nový titul, ale tentokrát z pohledu dvou odlišných vrstev – elity a lidu.
Ukázky

Epištoly o elitách a lidu

199 Kč
Falešné hranice
(1x)
Příběhy akce „Kámen“ 1948–1951 odkrývá doposud téměř neznámou nezákonnou činnost Státní bezpečností na přelomu 40. a 50. let 20. století.
Ukázky

Falešné hranice

248 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100