Nejprodávanější knihy - červen 2020
erotika

Onanie aneb mrzký hřích samohany
(3x)
Je možné na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy obhájit diplomovou práci o onanii v literatuře? Navíc diplomovou práci podstrčenou jako kukaččí vejce?
erotika

Onanie aneb mrzký hřích samohany

253 Kč
Kontrakt
(5x)
Může láska někoho doopravdy změnit? Katharine pracuje pro šéfa Richarda, bezohledného tyrana, který se nikdy neohlíží na nikoho a na nic. Potřebuje práci, a tak musí strpět jeho nekonečné požadavky a ponižování.
erotika

Kontrakt

296 Kč
Ochránce
(4x)
Smyslný erotický román od bestsellerové autorky Jodi Ellen Malpasové.
erotika

Ochránce

359 Kč
Vesnický závod
První otevřeně erotický gay román u nás od mladé partnerské dvojice zasazuje akční příběh do horkého léta počátku 90. let na dvou českých vesnicích a originálně jej propojuje s nefalšovaným vzrušením, ale i humorem a nadsázkou.
erotika
Ukázky

Vesnický závod

314 Kč
Závěrka
(3x)
Erotická novela o fotografovi, který neumí fotit, a modelce, která neumí sedět.
erotika

Závěrka

268 Kč
Markýza Bella Patti
Krásná markýza Bella Patti se ve společnosti své intimní přítelkyně Ritty oddává těm nejdivočejším erotickým zážitkům. Když potom do jejich nespoutaných her vstoupí muž, který nečekaně připlouvá na své „yachtě“, padají poslední zábrany…
erotika

Markýza Bella Patti

179 Kč
Život s vůní lubrikantu
(3x)
Když dá úspěšná manažerka Klára svému manželovi slib, že si najde klidnější a normálnější práci, netuší, že si pro ni osud připravil obchod s erotickými pomůckami.
erotika

Život s vůní lubrikantu

323 Kč
Příběh O
Další z legendárních erotických příběhů nořících se do tajů sado-maso hrátek. Komiks vzniklý na základě románu Anne Desclosové (alias Pauline Réageové) se věnuje submisivitě a dominanci a popisuje cestu mladé ženy k tomu stát se dokonalou otrokyní.
erotika

Příběh O

629 Kč
Svůdné touhy
Nejslavnější francouzští a evropští tvůrci se sešli, aby přispěli do série erotických sborníků. I v druhé knize naší „svůdné“ série najdete hned dva původní sborníky... a něco málo navrch!
erotika

Svůdné touhy

494 Kč
Tři ženy
Objevitelská kniha Tři ženy zobrazuje s hlubokým pochopením a velkou emocionální silou křehkost a složitost ženské touhy i její přetrvávající nerovnoprávnost.
erotika

Tři ženy

313 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 16 položek
1 2 > >>