Nejprodávanější e-knihy - červen 2020
příběhy ze života

Babička drsňačka - 20%
(7x)
V humorné knížce pro děti se vypráví příběh o předsudcích a toleranci, o překvapivých odhaleních a jedné šíleně troufalé loupeži.
příběhy ze života
Ukázky

Babička drsňačka

148 Kč
118 Kč
Dobrodruh - 20%
(2x)
Fred sleduje z okénka malého letadla tajuplnou džungli pod sebou. Vždycky snil o tom, že bude dobrodruhem a objevitelem neznámých zemí. Kéž by mohli přistát a probádat to tam. Netuší, že už za pár chvil se jeho přání splní. Letadlo se zřítí....
příběhy ze života
Ukázky

Dobrodruh

198 Kč
158 Kč
Malý princ - kolibří vydání - 20%
(4x)
S Malým princem se v africké poušti setkává opuštěný letec, autor této knížky. Zatímco se pokouší opravit havarovaný stroj, povídají si o všeličem. O tajemství podivuhodné pouti Malého prince, o dobru a zlu, o přátelství a kráse, o pravém štěstí, o odpovědnosti za ty, které máme rádi.
příběhy ze života
Ukázky

Malý princ - kolibří vydání

99 Kč
79 Kč
Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka 2 - 20%
(1x)

Uličníci z Posázaví znovu v akci Žáci Kopyto a Mňouk mají už zase napilno. S nadšením se pouští do nových lumpáren i sportovních zápolení, a jak už je u nich zvykem, ne vždy vše dopadne tak, jak si původně plánovali. Kapitán Ošmera si ani tentokrát neodpočine, malí detektivové ho totiž pořádně zaměstnávají.

příběhy ze života
Ukázky

Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka 2

189 Kč
151 Kč
Spočítej hvězdy - 20%
(3x)
Strhující román z 2. světové války.
příběhy ze života
Ukázky

Spočítej hvězdy

138 Kč
110 Kč
Pan Smraďoch - 20%
(2x)
Další humorný příběh pro mladé čtenáře od autora knihy Babička drsňačka. Kouzelně neuctivý a zároveň dojemný příběh vypráví o tajemstvích, přátelství i docela obyčejném životě.
příběhy ze života
Ukázky

Pan Smraďoch

148 Kč
118 Kč
Po tvém boku - 20%
(1x)
Autumn zůstala zamčená v knihovně a myslí si, že už to nemůže být horší. Až do té chvíle, než přijde na to, že tam skončila s divným klukem jménem Dax. Aby nepanikařila, tak si připomíná, že se pro ni vrátí její přítel. Jenže on nepřijde.
příběhy ze života
Ukázky

Po tvém boku

229 Kč
183 Kč
Veronika a srdíčka pod lavicí - 20%
(1x)

Mezi srdíčky, kočkami a růžovou Veronika miluje kočky, srdíčka, růžovou a nejšťastnější je, když je mezi kamarádkami, a když se na ni Marek nenápadně usměje... Verča má štěstí i na rodinu, jenomže jejího supertátu si kolem prstu omotává Alice, což je něco mezi modelkou a přízrakem z hororu s nebezpečně zákeřným chováním.

příběhy ze života
Ukázky

Veronika a srdíčka pod lavicí

179 Kč
143 Kč
Zvířecí detektivka – Ve vlčím doupěti - 20%
(1x)

Daleký les je vzhůru nohama – někdo spáchal skutečný zvířecí zločin Chtěl, aby v Dalekém lese už konečně někdo spáchal skutečný zvířecí zločin. Všech těch drobných přestupků měl až po krk. Koho zajímá krádež cedrové šišky, neuklizený trus na pasece nebo vyškubnuté pero z ocasu? A teď se to stalo! Vražda!

příběhy ze života
Ukázky

Zvířecí detektivka – Ve vlčím doupěti

189 Kč
151 Kč
Proč se říká… ? Ječí jako Siréna… a další známá úsloví - 20%
Které postavy z antiky či biblických časů inspirovaly naše předky natolik, že jejich jména zůstávají součástí našeho jazyka až do dnešních dnů?
příběhy ze života
Ukázky

Proč se říká… ? Ječí jako Siréna… a další známá úsloví

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 28 položek
1 2 3 > >>