Nejprodávanější e-knihy - červen 2020
stavba a úpravy

Stavba pece na pizzu a chleba - 20%
Chtěli byste si pochutnat na křupavém domácím chlebu nebo si upéct pizzu ve vlastní peci? Nic není nemožné. V praktické příručce najdete návod na stavbu venkovní pece na chleba a pece na pizzu v interiéru.
stavba a úpravy
Ukázky

Stavba pece na pizzu a chleba

149 Kč
119 Kč
Průvodce bytového designéra - 20%
Kniha Průvodce bytového designéra je určena nejen budoucím interiérovým návrhářům, ale všem, kteří mají chuť podívat se pod pokličku profesionálům a využít získané informace při zařizování svého bytu či domu.
stavba a úpravy
Ukázky

Průvodce bytového designéra

369 Kč
295 Kč
Live in Your Garden - 20%
Are you looking for inspiration for a new garden, or do you want to do something with the one you already have? Or is it that you just want to daydream and let yourself be carried away by beautiful garden scenes?
stavba a úpravy
Ukázky

Live in Your Garden

449 Kč
359 Kč
Udírny a zahradní krby - 20%
Publikace umožní čtenáři postavit a provozovat na své zahradě několik různých typů udíren.
stavba a úpravy
Ukázky

Udírny a zahradní krby

144 Kč
115 Kč
Jak vybrat rodinný dům - 20%
Zkušený projektant a poradce vás provede základními otázkami při rozhodování o koupi rodinného domu. Napoví podle čeho vybírat a naučí vás odhalit skryté nástrahy v nabídkách realitních kanceláří.
stavba a úpravy
Ukázky

Jak vybrat rodinný dům

254 Kč
203 Kč
Sklepy v zahradě - 20%
Chystáte se postavit na svém pozemku sklep pro rekreační nebo hospodářské účely? Nejste si jisti tím, co všechno taková stavba obnáší? Pak bude pro vás tato publikace užitečným pomocníkem.
stavba a úpravy
Ukázky

Sklepy v zahradě

195 Kč
156 Kč
Kamenné zídky v zahradách - 20%
V této knize je uvedeno, jak lze i s jednoduchými nástroji a s nízkou spotřebou materiálu vytvořit z estetického hlediska velice pohlednou a trvanlivou suchou zídku.
stavba a úpravy
Ukázky

Kamenné zídky v zahradách

186 Kč
149 Kč
Stavba a užívání nízkoenergetických a pasivních domů - 20%
Kniha navazuje na předchozí úspěšnou knihu "Stavba rodinného domu krok za krokem". Přehledně a čtivou formou popisuje požadavky na návrh, stavbu i bydlení v energeticky úsporném domě.
stavba a úpravy
Ukázky

Stavba a užívání nízkoenergetických a pasivních domů

382 Kč
306 Kč
Koupací jezírka - 20%
Kniha tematicky doplňuje úspěšnou knihu Zahradní jezírka a vodní rostliny. Je určena všem milovníkům vody v zahradě, kteří si chtějí zbudovat vlastní přírodní rybníček.
stavba a úpravy
Ukázky

Koupací jezírka

254 Kč
203 Kč
Historické omítky - 20%
Výjimečnost této knihy spočívá v komplexním pohledu na problematiku historických omítek. Kniha se věnuje vývoji omítek od nejstarších dob, až po moderní hmoty a technologie, které pomáhají při rekonstrukcích a sanacích omítek.
stavba a úpravy
Ukázky

Historické omítky

254 Kč
203 Kč