Nejprodávanější tituly - červen 2020
ostatní

Hradišťan & Spirituál Kvintet & Dagmar Pecková
(1x)
Mimořádné spojení třech výrazných pilířů české hudební scény. 2CD se záznamem koncertu ve Švandově divadle v Praze. Poslední koncert z úspěšné a beznadějně vyprodané šňůry patnácti koncertů po celé České republice v roce 2019.
ostatní

Hradišťan & Spirituál Kvintet & Dagmar Pecková

359 Kč
Kráska a zvířený prach
Album Kráska a zvířený prach obsahuje jedenáct původních písní a celkově třináct tracků vzniklých buď pod bdělým aranžérským dohledem Filipa Jelínka nebo jako výsledek společného hráčského ohmatávání a napínání základní struktury písně.
ostatní

Kráska a zvířený prach

764 Kč
Mezi prsty
Nahrávka jednoho z nejúspěšnějších českých rapových básníků. Garand na tomto albu do role producenta desky obsadil legendárního DJe Wiche a společně natočili album, na které si pozvali i řadu zajímavých hostů.
ostatní

Mezi prsty

287 Kč
Hrubá Hudba
(1x)
Hrubá Hudba je projekt dvou odlišných a přitom velmi úzce propojených a souznějících hudebních nosičů, které spojuje základní element - živé hudební folklorní tradice.
ostatní

Hrubá Hudba

314 Kč
Angry Machines
Heavymetalová skupina, kterou založili zpěvák Ronnie James Dio a bubeník Vinny Appice po jejich odchodu od Black Sabbath
ostatní

Angry Machines

647 Kč
Killing the Dragon
Heavymetalová skupina, kterou založili zpěvák Ronnie James Dio a bubeník Vinny Appice po jejich odchodu od Black Sabbath.
ostatní

Killing the Dragon

719 Kč
Ksicht
Patronát nad debutovým albem Paina převzal Idea, šéf labelu Ty Nikdy a jeden znejkreativnějších lidí na tuzemské scéně. Tohle je real rap. Album, co má ksicht!
ostatní

Ksicht

287 Kč
Cellofolk
Pavel Čadek je brněnský písničkář hrající na violoncello a zakladatel nového hudebního žánru "cello-folk", což je podle něj tak trochu něco mezi Nohavicou a Apocalypticou. Jeho písně často obsahují jistou dávku ironie, ale i vážnosti.
ostatní

Cellofolk

224 Kč
Chce to hit!
Banjo, punk, melancholie, vtip i romantika v jednom a po třetí písničce zjistíte, že je milujete na celý život. Poletíme? mají zkrátka dobře našlápnuto i díky novému albu Chce to hit! A není divu. Umí totiž odlehčenou formou vyprávět o složitých a s
ostatní

Chce to hit!

354 Kč
Zvíře jménem Podzim
Smutek, v němž se dá najít i vlastní kousek štěstí nebo radosti. Období před koncem roku, kdy leckdo bilancuje a vyhodnocuje. Zvíře jménem Podzim, nová kapela Jakuba Königa, žije přesně v tomhle prostředí.
ostatní

Zvíře jménem Podzim

449 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 15 položek
1 2 > >>