Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červen 2020
osobní rozvoj

Atomové návyky - 11%
(2x)
Prvního ledna máme všichni jasno v tom, že přestaneme kouřit, začneme víc cvičit nebo uklízet. Jenže do února už jsme zase tam, kde jsme byli. Proč? Naší nejhlubší motivací je pohodlí a lenost.
osobní rozvoj

Atomové návyky

359 Kč
319 Kč
Osvícení na cestu - 11%
Spisovatel David Michie vytvořil srozumitelný a čtivý úvod do tibetského buddhismu, ve kterém zpracoval vysoce ceněné a dnes již klasické dílo mnicha Šántidévy z 8. století známé jako Bódhičarjávatára neboli Uvedení na cestu k probuzení.
osobní rozvoj
Ukázky

Osvícení na cestu

403 Kč
358 Kč
Síla nevysloveného - 11%
(2x)
Jeden z nejznámějších českých dětských psychoterapeutů popisuje a komentuje průběh léčby pěti klientů během jednoho roku.
osobní rozvoj

Síla nevysloveného

323 Kč
287 Kč
Posvátná prostitutka - 11%
Posvátná prostitutka ztělesňuje jak sexuální, tak duchovní stránku ženy. Velebí bohyni ve fyzické rozkoši a duchovní extázi. Přesto je posvátná prostitutka panenská. Její panenství nemá nic společného s fyzickým stavem, ale s vnitřním postojem.
osobní rozvoj
Ukázky

Posvátná prostitutka

268 Kč
238 Kč
Vy jste placebo – Na stavu mysli záleží - 11%
(1x)
V knize Jste placebo doktor Joe Dispenza předkládá několik doložených případů těch, kteří překonali rakovinu, srdeční choroby, depresi, artritidu nebo třesy spojené s Parkinsonovou chorobou pouze díky tomu, že věřili v placebo efekt.
osobní rozvoj

Vy jste placebo – Na stavu mysli záleží

404 Kč
359 Kč
Myšlení, rychlé a pomalé - 11%
(11x)
Převratná a průkopnická kniha o fungování naší mysli, napsaná čtivě a srozumitelně jedním z největších a nejvlivnějších myslitelů současnosti.
osobní rozvoj

Myšlení, rychlé a pomalé

566 Kč
503 Kč
ADHD - 11%
ADHD je anglická zkratka názvu attention deficit hyperactivity disorder neboli porucha s deficitem pozornosti a hyperaktivitou. Tato příručka shrnuje všechny základní moderní poznatky o poruše pozornosti s hyperaktivitou, jinak též hyperkinetické poruše.
osobní rozvoj

ADHD

171 Kč
152 Kč
365 tipů pro vysoce citlivé lidi - 11%
Tato knížka se stane vaším přítelem a laskavým průvodcem po celý rok, od ledna až do prosince.
osobní rozvoj

365 tipů pro vysoce citlivé lidi

386 Kč
343 Kč
Indigový svět - 11%
S pomocí této knihy si můžete vytvořit svou vlastní budoucnost, svůj svět, kde se vaše sny a touhy začnou naplňovat a realizovat.
osobní rozvoj

Indigový svět

233 Kč
207 Kč
Rozcházení - 11%
(1x)
Do každého vztahu vstupujeme s nadějí, že jsme našli tu pravou či pravého. Statistiky jsou však bohužel neúprosné: mnozí z nás zažijí bolest rozchodu s životním partnerem. Musí však být rozpad vztahu nutně traumatický? A co je tedy nejlepší dělat, kd
osobní rozvoj

Rozcházení

287 Kč
255 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 262 položek
<< < 1 2 3 4 .. 27 > >>