Nejprodávanější e-knihy - červen 2020
všeobecné a ostatní

Divoká síla - 20%
Jako žena jste kódována k síle a cesta uvedomení si bohatosti a krásy této síly – vaší Divoké síly – se nachází v rytmu a promenách vašeho menstruačního cyklu.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Divoká síla

235 Kč
188 Kč
Chcete pochopit zuby? - 20%
Neobyčejná kniha, která ukáže zubním lékařům neobvyklý a širší pohled na obor. Formou eseje provádí autor čtenáře po tajemstvích zubolékařského světa.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Chcete pochopit zuby?

169 Kč
135 Kč
Kraniosakrální biodynamika - 20%
Kniha srozumitelně zpřístupňuje poměrně složitý obor kraniosakrální terapie a zaměřuje se především na jeho duchovní rozměr a na práci s dynamickými silami a energiemi v těle.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Kraniosakrální biodynamika

210 Kč
168 Kč
Zdravá střeva - 20%
Zdravá střeva shrnují nejnovější poznatky o spojitosti mezi vašimi mikroby a vaším zdravím. Novinky z trendujícího a slibného směru lékařského výzkumu změní váš pohled na způsob, jímž se stravujete a jakým přemýšlíte o svém těle.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Zdravá střeva

239 Kč
191 Kč
Život samá pohroma - 20%
(5x)
Začněte praktikovat mindfulness a tak zlepšete své zdraví i soustředění, snižte svůj stres a mějte větší radost z každého dne. Profesor Jon Kabat-Zinn vám bude tím nejpovolanějším učitelem.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Život samá pohroma

296 Kč
237 Kč
Bezezbytková dieta při onemocnění střev - 20%
(2x)
Tato dietní opatření jsou určená nemocným po akutních průjmových stavech a při chronických průjmových onemocněních všeho druhu, pokud nevyžadují ještě jiná zvláštní dietní opatření, dále při syndromu dráždivého tlustého střeva v období průjmů, také u ulcerosní colitidy a Crohnovy nemoci.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Bezezbytková dieta při onemocnění střev

119 Kč
95 Kč
Každá bolest má svou příčinu - 20%
(1x)

Nezapomínejte na příčiny. Jsou řešením vašeho problému. Proč nás bolí tělo, i když cvičíme? Jak se máme starat o děti z hlediska jejich pohybového a psychického vývoje? Co nám psychosomatické problémy prozradí o našem životě? A jak souvisí naše problémy v dospělosti s naším dětstvím?

všeobecné a ostatní
Ukázky

Každá bolest má svou příčinu

279 Kč
223 Kč
Labyrint pohybu - 20%
(4x)
Knižní rozhovor s renomovaným fyzioterapeutem prof. Kolářem.„Hýbeme se buď málo, nebo špatně a pohyb se vytrácí nejen ze života, ale i z medicíny,“tvrdí profesor Pavel Kolář, renomovaný fyzioterapeut, který už třicet let působí na poli rehabilitační medicíny, potažmo i té sportovní.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Labyrint pohybu

249 Kč
199 Kč
Prevence traumatu u dětí - 20%
Kniha Prevence traumatu u dětí pomáhá rodičům, kteří chtějí pomoct svým ustaraným a utrápeným dětem.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Prevence traumatu u dětí

210 Kč
168 Kč
Velmi osobní kniha o zdraví - 20%
(3x)

Jak dát tělu to nejlepší v dnešní uspěchané době? Tipy od nejvlivnější české expertky v oblasti zdravého životního stylu.  Jsme obyvatelé přepychové části Země. Máme dostatek vody a jídla. Můžeme studovat podle chuti a zájmů, většina z nás si vybírá, co bude v životě dělat.

všeobecné a ostatní
Ukázky

Velmi osobní kniha o zdraví

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 53 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>