Nejprodávanější tituly - červen 2020
počítače

Minecraft
Kdo jsem? Kde to jsem? A proč je všechno z kostek? Vyplavený na pusté dlouhé pláži, nemám moc času na přemýšlení, protože se začíná stmívat. Se západem slunce se vynoří nový, zvláštní svět – svět umrlců, kostlivců a nekonečného proudu žhavé lávy.
počítače

Minecraft

287 Kč
365typo 2
The second volume of 365typo is a follow-up to the book’s successful 2015 debut. Throughout the year the editors collected interesting stories that they have recast into a new, exquisite 320-page publication.
počítače

365typo 2

990 Kč
CSS3
Hledáte snadný způsob, jak stránky oživit působivými vizuálními efekty? Chcete měnit vzhled webové prezentace bez zdlouhavého kódování? S CSS3 a vhodným návrhem snadno proměníte nudný web v poutavé dílo.
počítače

CSS3

359 Kč
Internetové právo
Využíváte Internet ke své práci? Znáte všechny možné právní dopady, které může vaše působení na webu mít? Zorientujte se v problematice internetového práva v uceleném průvodci, který tuto oblast přehledně mapuje.
počítače

Internetové právo

449 Kč
Microsoft Excel 2016 Podrobná uživatelská příručka

Učte se na zkušenostech expertů z praxe. Pracujete s Excelem v profesním či osobním životě? Chcete se naučit ovládat Excel včetně nových funkcí a umět vytvářet působivé tabulky a grafy?

počítače

Microsoft Excel 2016 Podrobná uživatelská příručka

449 Kč
Word 2013
Ať už chcete začít snadno a rychle pracovat s jedním z nejoblíbenějších textových editorů současnosti nebo jste jeho zkušeným uživatelem a zajímají vás jen nové vlastnosti, možnosti a změny v jeho nejnovější verzi, pak neváhejte a pořiďte si tuto knihu.
počítače

Word 2013

44 Kč
Internet a proměny práva
Jeden z celosvětově uznávaných odborníků na IT právo předkládá studii, ve které se zamýšlí nad způsobem, jakým internet působí na právo a soudobou společnost, a naopak, jak se společenské vztahy a hodnoty odráží ve virtuální rovině.
počítače

Internet a proměny práva

357 Kč
Formát
Kniha prozkoumává rozsáhlé možnosti formátu – parametru, který má zásadní význam na přijetí produktu zákazníkem.
počítače

Formát

206 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 28 položek
<< < 1 2 3