Nejprodávanější knihy - červen 2020

Vztahy a mýty
(7x)
Snadno podléháme mýtům a pohádkám, které nám okolí podává jako obecný fakt. Jaké mýty jsou ty nejčastější a do jaké míry bychom jim měli naslouchat, objasňuje odborně, ale s nadhledem kniha, která zároveň dokáže čtenářům dodat klid.
Ukázky

Vztahy a mýty

260 Kč
Zámek
(4x)
Absurdně groteskní Kafkův román patřící mezi jeho vrcholná díla.

Zámek

359 Kč
Voda, která hoří
(6x)
Obsáhlá vzpomínková kniha významné české psychoterapeutky v řadě kapitol a na desítkách unikátních fotografií přibližuje čtenářům celý její život plný mimořádných událostí a nevšedních setkání.
Ukázky

Voda, která hoří

494 Kč
Anatomie jednoho okamžiku
(1x)
Javier Cercas ve svém románu neobyčejně poutavým způsobem zachytil osmnáct hodin trvající puč, který začal 23. února 1981 v 18.23 hodin ve španělském parlamentu v Madridu.
Ukázky

Anatomie jednoho okamžiku

447 Kč
Skřítek

Hrdina příběhu, ve kterém se finské podivno mísí s magičností Prahy, se dlouhodobě věnuje bádání o životě trpaslíků. Jenže když už se zdá, že jeho výzkum bude konečně korunován úspěchem, začnou se dít nezvyklé věci.

Ukázky

Skřítek

242 Kč
Milada Horáková
(3x)
Stostránková komiksová kniha spisovatele Zdeňka Ležáka a výtvarnice Štěpánky Jislové čtenáře seznámí se životem Milady Horákové.

Milada Horáková

448 Kč
Ďatlovův průsmyk aneb Záhada devíti
Záhadná smrt devíti mladých studentů ze Sverdlovsku lidem už přes padesát let nedává spát.
Ukázky

Ďatlovův průsmyk aneb Záhada devíti

206 Kč
Ochlazení
(5x)
Nové vydání románu Michaela Žantovského Ochlazení nelze nazvat doslovně „špionážním thrillerem z blízké budoucnosti“, jak uvádí podtitul knihy. Ochlazení je už dnes svým způsobem thrillerem z horké současnosti.
Ukázky

Ochlazení

295 Kč
Foukneš do pěny
(7x)

Nebude to lehké, ale bude to jízda. Sbalte si do tašky všechna svoje trápení, úzkosti, zmatek, křivdy, nevyřčená slova i nevyřešené záležitosti a vydejte se spolu s hlavní hrdinkou na svoji vlastní cestu.

Ukázky

Foukneš do pěny

359 Kč
Miss exitus
(7x)
Nový román známého publicisty a spisovatele Aleše Palána zavádí čtenáře do prostředí domácího hospice.
Ukázky

Miss exitus

222 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>