Nejprodávanější Kniha - červen 2020

Na útěku
(3x)
Syrové a zároveň zvláštním lyrismem překypující vyprávění je podobenstvím o archetypálním střetu dobra a zla, v němž nakonec lidská důstojnost přece zvítězí nad zvůlí a krutostí.
Ukázky

Na útěku

224 Kč
Na odstřel
Komiksová detektivka z divadelního prostředí, kde není nouze o podezřelé. Hlavní hrdinka, divadelní kritička Dita Oulibská, má tak trochu styl slečny Marplové.
Ukázky

Na odstřel

169 Kč
Bhútán, má láska
(1x)
Krajina a příroda vypadaly na internetu nedotčeně, průzračně, nádherně, mimo veškeré kategorie. Ihned jsem zatoužila ještě jednou, naposledy, překonat sebe sama, své strachy z létání, výšek, z neznámého, ze své kondice a věku – a jet.

Bhútán, má láska

323 Kč
Noční oceán
Doktorka Marina Willetová to vůbec nemá lehké, její manžel Charlie si totiž vypěstoval závislost na autorovi hororů H. P. Lovecraftovi.

Noční oceán

314 Kč
Ledová obluda
(5x)
Příběh o desetileté osiřelé holčičce a desetitisíciletém mamutovi je dosud nejrozsáhlejší knihou Davida Walliamse, který děj netradičně zasadil do minulosti.
Ukázky

Ledová obluda

268 Kč
Malá kniha o duši
(3x)
Průvodce naší duší a jejími onemocněními je malá základní příručka, která odpovídá na celou řadu důležitých otázek
Ukázky

Malá kniha o duši

242 Kč
Zápas o evropskou nadvládu
(1x)
Kniha cambridgeského historika Brendana Simmse je široce založenou a erudovanou studií zabývající se vývojem mocenského zápasu o Evropu v celém novověku od pádu Cařihradu do současnosti.
Ukázky

Zápas o evropskou nadvládu

537 Kč
Úzkosti a jejich lidé
(10x)

Bláznivá komedie o skupince rukojmích zajatých při prohlídce bytu .

Ukázky

Úzkosti a jejich lidé

359 Kč
Na ostří nože
(3x)
Román Na ostří nože je vyzrálou ukázkou Maughamova umění. Je to příběh mladého Američana Larryho Darrella, který se jako letec dobrovolně účastnil první světové války.
Ukázky

Na ostří nože

357 Kč
S leopardem v patách
Autor Nesmrtelné túry do Compostely (Prostor 2015) se v této knize ohlíží za zákrutami vlastního života a zachycuje je se stejným vtipem, uměním zkratky a neokázalou hloubkou.
Ukázky

S leopardem v patách

267 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>